Vama Veche, prezentă în premieră la Târgul de Turism al României din 2017. Vă amintiți?

0
2043

Târgul de Turism al României este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din toată ţara.

Vama Veche este în premieră promovată la acest târg.

George Stoianov, reprezentantul unui operator turistic din Vamă vorbeşte despre conceptul de „Adult Only”: „Majoritatea unităților de cazare acceptă turiști cu copii, chiar și foarte mici. Există și partea cealaltă care ar vrea să nu fie deranjată dimineață de zgomotul copiilor. Atunci am optat pentru Adult Only, ceea ce înseamnă că trebuie să ai peste 18 ani ca să poți fi cazat acolo. Turiștii preferă cumva varianta aceasta pentru că e mai multă liniște, nu sunt deranjați de copii la piscină, nu e gălăgie dimineața… Noi suntem singurii din Vama Veche care avem o astfel de ofertă“.

Pentru a duce spiritul din Vama Veche la Târgul de Turism al României, reprezentanţii hotelierilor i-au întâmpinat pe vizitatori cu cocktailuri personalizate:

„Denumirile sunt alese după numele cluburilor din Vama Veche, ca exemplu Amfora, Expirat… sunt câteva cluburi din Vamă care țin steagul ridicat și sunt și cei cu care am venit aici, iar împreună încercăm să facem ceva pentru Vama Veche, pentru că până acum nu s-a făcut absolut nimic și este chiar pentru prima oară când Vama Veche este prezentă la un târg de turism“, a mai spus George Stoianov, pentru Radio Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locurile de cazare pentru vacanţa de 1 Mai la hotelul din Vama Veche, destinat doar adulţilor, s-au epuizat şi sunt rezervări şi pentru iulie şi august.

Preţurile încep de la 1000 de lei pentru 5 zile si ajunge la 1.600 de lei în plin sezon.

Un material realizat de Monica Comșa, radioconstanta.ro, 18.02.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply