Reprezentanţi ai Ministerului Economiei: Olandezii sunt în continuare interesaţi să preia Şantierul Daewoo Mangalia

0
2157

REPLICA: Statul român trebuia să ia o decizie în privinţa Şantierului Naval Daewoo Mangalia. Lucru care încă nu s-a întâmplat, în ciuda declaraţiilor “triumfale” ale fostului premier Mihai Tudose cum că ministerele Economiei, Finanţele şi Justiţia au găsit o cale de preluare a acţiunilor pe care coreenii (majoritari la DMHI) le-au pus la vânzare.

Între timp, premierul a fost schimbat, la fel, şi ministrul Economiei. Contactaţi de “Replica” de Constanţa, reprezentanţi ai Ministerului Economiei au precizat că momentan nu există “nimic nou” în legătură cu DMHI, în sensul că nu s-a mai făcut nici un demers ca statul român să devină acţionar majoritar, însă olandezii de la Damen “încă sunt interesaţi de preluarea şantierului”.

“În ciuda faptului că statul român a anunţat că foloseşte dreptul de preemţiune la preluarea acţiunilor, olanezii au venit şi azi (luni, 5 februarie – n.r.) la discuţii. Deci sunt interesaţi să preia şantierul, mai ales că Damen are un portofoliu vast, de la nave de mare, la nave de croazieră şi aşa mai departe. Deci ar avea ce să facă în şantier”, au precizat sursele “Replica”.

A.C. 06.02.2018.

UPDATE: Citesc despre “taxa de borcan”. Înţeleg că e în dezbatere şi că prin taxa asta se vrea încurajarea reciclării. Eu încurajez Guvernul să-şi bage dracului minţile în cap şi să nu taie Constanţa de pe lista spitalelor regionale, aşa cum se speculează, şi mai încurajez Guvernul să termine bătaia asta de joc cu Şantierul Daewoo Mangalia! (A.C).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply