NEAMȚ: Primarul orașului a tăiat panglica la inaugurarea unor toalete dintr-o școală

0
661
starshiners.ro%20

La Piatra Neamț, primarul orașului a inaugurat cu mare fast câteva toalete într-o școală. Reprezentanții unității de învățământ au organizat festivitatea inaugurării toaletelor, inclusiv cu momentul tăierii unei panglici. Așa că o panglică tricoloră a fost agățată de ușă de la baie.

Primarul a făcut și fotografii din toaleta școlii, pe care le-a postat apoi pe internet, după cum transmite corespondentul Europa FM, Catrinel Cojocaru.

Este vorba despre școala Elena Cuza, din centrul orașului.

Gazdele au organizat festivitatea inaugurării toaletelor cu tot tacâmul: au invitat elevi, părinți, și bineînțeles primarul, care să taie cu emoție o panglică tricoloră pusă pe ușa de la baie.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Primarul Dragoș Chitic s-a și pozat în interior, ba în wc-uri, ba în oglindă si a pus pozele pe o rețea de socializare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A scris și un mesaj prin care anunță că și-a propus, citez – “Un program de investiții în unitățile școlare din Piatra Neamț pentru a asigura o infrastrucură educațională de cea mai bună calitate. Împreună vom reuși să avem o infrastrucură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții”.

Mai mult, pe europafm.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply