Metoda ‘Accidentul’ face tot mai multe victime. Printre ele, un bătrân care a rămas fără 20.000 de lei!

0
777

Metoda ‘Accidentul’: La data de 8 ianuarie a.c, în jurul orei 08.10, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați de către un bărbat de 83 de ani, care le-a spus că a fost apelat pe telefonul mobil, în jurul orei 04.00, de către un bărbat care s-a recomandat a fi avocat, acesta spunându-i că fiul lui a fost reținut de polițiști, fiind implicat într-un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei femei. I s-a adus la cunoștință că ar fi nevoie de suma de 20.000 de lei, astfel încât fiul acestuia să fie eliberat.

Bătrânul a oferit unei persoane necunoscute, care s-a prezentat la domiciliul său, suma de 20.000 de lei, ulterior realizând că a fost victima unei infracțiuni de înșelăciune.
La aceeași dată, în jurul orei 02.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 74 de ani, a fost apelat pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic, aducându-i la cunoștință faptul că fiica sa a fost implicată într-un accident. Persoana necunoscută i-a recomandat efectuarea unei intervenții chirurgicale, în schimbul sumei de 15.000 de lei. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni, anunţându-și rudele, ulterior fiind sesizate organele de poliţie.

Tot la la data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 79 de ani, care le-a spus că a fost apelată pe telefonul fix, de către un bărbat, care i-a spus că fiul acesteia a fost implicat într-un accident rutier, fiind la spital. I s-a adus la cunoștință că ar fi nevoie de suma de 7.000 de lei, pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni, anunţând organele de poliţie.Polițiștii constănțeni au deschis anchete în toate cele 3 cauze pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală. (IPJ Constanta, 09.01.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply