Medalii şi premieri! Gala laureaţilor luptelor constănţene. Vicecampiona mondială Andreea-Beatrice Ana, printre cei premiați!

0
987

Cuget Liber: După un an plin de evenimente, marcat de performanţe în marile competiţii internaţionale, luptătorii au ajuns la ora bilanţului Campionii culeg roadele muncii lor, în aplauzele tuturor celor care au susţinut activitatea eroilor saltelei.

Vineri, 22 decembrie, de la ora 19.00, la Clubul InMotion Fitness, amplasat în incinta Lake View de pe bulevardul Mamaia, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor cuvenite celor mai buni 10 luptători din judeţul Constanţa. Organizatorii evenimentului sunt Asociaţia Judeţeană de Lupte şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.

„A fost un an 2017 foarte bun, în care sportivii constănţeni au reprezentat cu cinste judeţul şi România. S-a muncit mult, s-au cucerit medalii, am fost mereu acolo sus, pe podium, ceea ce ne dorim şi pentru anul viitor. Sper ca 2017 să fie cel mai slab dintre anii care vor urma”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca.

La festivitate vor fi prezenţi, alături de mulţi alţi invitaţi speciali, fostul campion olimpic Ion Draica, fosta vicecampioană mondială la handbal Elena Frîncu, foştii campioni Memet Ender sau Vasile Vicol.

Federaţia Română de Lupte a obţinut rezultate importante în acest an, cu medalii la toate categoriile de vârstă, astfel că preşedintele Răzvan Pârcălabu a decis să premieze sportivii începând cu cadeţii, juniorii până la tineret şi seniori.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pârcălabu a lăudat performanţele şi premierele realizate de sportivii săi în acest an.

„Este frumos când, la sfârşit de an, sărbătorim bilanţul federaţiei şi îi premiem pe cei mai merituoşi luptători şi luptătoare. Faptul că anul acesta am spart bariere, psihologice le denumesc eu, faptul că anul acesta am reuşit performanţe în premieră, prima medalie pentru România la un CM de senioare, prin Alina Vuc, prima clasare pe podium la Cupa Europeană pe Naţiuni, unde am fost învinşi de Rusia, faptul că avem pentru al treilea an consecutiv campioane europene de cadeţi, de junioare, medaliate la CM, faptul că numărul laureaţilor a crescut mă bucură foarte mult. Sper ca, în 2020, când vom trage linie, să avem ce număra, să-i facem mândri pe oamenii care ne susţin necondiţionat, COSR, MTS, pe toţi cei care cred şi au crezut în noi”, a declarat preşedintele FR de Lupte.

Alina Vuc, de la CSA Steaua Bucureşti, a primit titlul de sportiv al anului al Federaţiei Române de Lupte, cu prilejul unei festivităţi, pentru performanţele reuşite în 2017: medalia de argint de la Mondiale, medalia de bronz de la Europene, medalia de aur la CM militar şi locul 2 la Cupa Europei pe Naţiuni.

De precizat că, la categoria cadeţi, Andreea Beatrice Ana, de la CSS Mangalia este vicecampioană mondială de cadete. (cugetliber.ro, 22.12.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply