La spitalul din Mangalia se vor face operații oftalmologice

0
2355

La Spitalul Municipal Mangalia se vor efectua, în curând, operații oftalmologice complexe. În acest sens, conducerea unității medicale a înaintat demersurile necesare la Direcția de Sănătate Publică, în urma cărora a primit aviz favorabil. În perioada imediat următoare, se va înainta documentația aferentă și la ministerul de resort pentru conformitate.

Precizăm că, din anul 2016, cu sprijinul Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă TIKA-București, spitalul are un cabinet de oftalmologie dotat cu aparatură și echipamente de ultimă generaţie, iar pacienţii beneficiază de tratamente la cele mai înalte standarde. Astfel, pacienţii din Mangalia, dar şi din zonele limitrofe  beneficiază de aparatură ultramodernă de diagnosticare şi tratament a unor afecţiuni oculare, urmând ca, pe viitor, să beneficieze și de intervenții chirurgicale oftalmologice.

Potrivit directorului instituţiei, Alina Nițoi, în prezent, la Spitalul Municipal se efectuează lucrări de renovare a blocului operator din cadrul Pavilionului B, care are în componență trei săli de operație și încăperi anexă.

”În blocul operator și dependințele aferente s-a montat covor P.V.C. antibacterian, motiv pentru care, o scurtă perioadă de timp, nu se mai efectuează intervenții chirurgicale în acest bloc operator. Până la încheierea acestui an, activitatea specifică va intra în normal și pacienții vor fi operați în cele mai sigure condiții”, a precizat managerul unității medicale.

Conducerea spitalului a mai spus că până la sfârșitul anului, personalul unității spitalicești va primi tichetele de masă restante, aferente anului în curs. Ca proiecte pentru următorul an, menționăm renovarea și recompartimentarea Secției Primiri Urgențe Pediatrie. (15 decembrie 2017).


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply