MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!
Steag viu pe plaja din Vama Veche [galerie FOTO]

0
2459

MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN! Ziua Națională a României, serbată într-un mod deosebit, în comuna Limanu. Cu acest prilej, peste 500 de copii de la școlile din Limanu și 2 Mai au alcătuit un uriaș drapel tricolor din trupurile lor, pe plaja din Vama Veche și au etalat cu mândrie cuvintele potrivite acestei zile de mare sărbătoare: MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!  

Prof. Gela Ivascu:De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, am sărbătorit și ne-am bucurat că suntem romani. La Mulți Ani, plini de realizări! MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN!

1 Decembrie 2017, ora 12.00. Școala Gimnazială nr.1 Limanu a organizat un flash-mob, în cadrul Campaniei „Mesajul meu pentru România”. Această activitate face parte din Proiectul Județean ”100 DE ANI DE SPIRIT ROMÂNESC” – proiect lansat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Cadrele didactice si elevii, sutinuţi de conducerea unităţii şcolare, au realizat cu emoţie, bucurie si entuziasm STEAGUL VIU DE LA MALUL MĂRII, format din cei 500 de copii din grădinitele si școlile din comuna Limanu, cu mesajul ”MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN” si un flash-mob pe melodiile: Acasă-i România, Hora Unirii şi Deșteaptă-te, române!”

La mulți ani, români! La Mulți Ani, Limanu, 2 Mai, Vama Veche și Hagieni!

La Mulți Ani, România! 

Albumele foto integrale, aici: facebook.com/Se-poate-Limanu-2Mai-Vama-Veche-Hagieni


Mangalia News, Vineri, 1 Decembrie 2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply