VIDEO Cătălina Ponor s-a retras din activitate, în Mexic, cu două medalii de aur și aplauze la scenă deschisă

0
2301

Cuget Liber: Sâmbătă seara, gimnasta Cătălina Ponor (30 de ani) a evoluat în ultimul său concurs oficial, în Mexic, la „Abierto Mexicano de Gimnasia”, punând astfel punct unei cariere glorioase.

Sportiva din Constanţa şi-a luat la revedere de la gimnastică în modul care a consacrat-o, pe podium, reuşind să cucerească aurul la bârnă şi sol, respectiv argintul la individual compus. Românca a fost aplaudată la scenă deschisă, minute în şir, de miile de suporteri aflaţi în sala mexicană.

Cătălina Ponor a anunţat din luna octombrie că va pune punct carierei profesioniste după competiţia din Mexic, iar acest moment a sosit. Gimnasta a ţinut să facă publică retragerea şi pe reţelele de socializare, mulţumind tuturor celor ce i-au îndrumat paşii spre înalta performanţă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc, domnul Lucian Sandu, pentru faptul aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final, fără să mă dezamăgiţi. Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru încurajare şi suportul acordat. Mulţumesc, Mexic, pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, se arăt în mesajul constănţencei.

Cătălina Ponor are un palmares remarcabil: cinci medalii olimpice (trei de aur, una de argint şi una de bronz), cinci medalii mondiale (trei de argint şi două de bronz) şi 13 europene (opt de aur, două de aur şi trei de bronz), fiind singura gimnastă română care a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice.


Mangalia News, Luni, 27.11.2017. (surse video: okmagazine.ro, digi24.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply