Echipamente ultraperformante şi proceduri medicale exclusive, doar la Clinica de Oftalmologie Optica Premium din Mangalia!

0
2904

Spuneţi-ne, pentru început, doamnă doctor Dorina Stăetu, câteva cuvinte despre ideea care a dus la înfiinţarea clinicii dumneavoastră. De ce aţi ales Mangalia pentru a deschide, aici, o clinică de specialitate şi ce ne puteţi spune despre particularităţile şi serviciile oferite locuitorilor oraşului, dar şi celor din jur?

Bună ziua şi mulţumesc pentru invitaţie şi pentru oportunitatea de a informa potenţialii pacienţi. Am ales Mangalia, deoarece în decursul ultimului an de când activez în acest oraş, am fost, în multe rânduri, nevoită să trimit pacienţii în Constanţa pentru investigaţii mai performante. Bineînţeles că mi-am dorit să vin în sprijinul pacienţilor mei, punându-le la dispoziţie echipamente şi servicii de înaltă calitate.

Deşi s-a scurs puţin timp de la inaugurarea clinicii, dovada faptului că am ales bine o reprezintă faptul că au ajuns, deja, la noi, pacienţi din alte oraşe, chiar de la sute de kilometri  distanţă, nu doar din localităţile vecine: Brăila, Paşcani, Buzău.

Particularitatea principală este că tot ceea ce se regăseşte aici este la nivel premium: şi serviciile şi produsele sunt la cel mai înalt nivel, neacceptând, sub nicio formă, să facem rabat de la calitate şi seriozitate. În acelaşi timp, actul medical este susţinut de utilizarea ultimelor echipamente în domeniu, de origine japoneză.

Din câte putem vedea, clinica are şi o aparatură extraordinar de modernă: cu ce anume va evidentiaţi în domeniul medical al oftalmologiei din sudul litoralului, ce investigaţii pot face clienţii dumneavoastră, care, până în prezent, erau nevoiţi să apeleze la serviciile clinicilor din Constanţa sau chiar Bucureşti?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Una dintre cele mai necesare şi performante investigaţii oftalmologice este tomografia oculară (de retină, nerv optic şi pol anterior), care de acum, în Mangalia, se poate efectua exclusiv la noi in clinică. De asemenea, amintesc şi ecografia oculară, care acum se regăseşte şi la noi, pentru diagnosticarea dezlipirii de retină, sau a altor afecţiuni ale corpului vitros.

O altă parte importanţă a actului medical o reprezintă prescrierea de dioptrii, pe care noi am dus-o la alt nivel. De aceea, în acest sens, am achiziţionat cel mai nou şi performant foropter automat, care înlatură orice sursă de eroare. De asemenea, ne mândrim cu posibilitatea de a face investigaţii inclusiv pacienţilor foarte mici, respectiv bebeluşilor, încă din prima luna de viaţă, prin intermediul unui echipament pediatric destinat în mod special lor.

Ce ne puteţi spune despre cadrele medicale ce îşi desfăşoară activitatea la clinică, ce anume i-a recomandat pentru a face parte din echipa dumneavoastră?

Vă invităm să citiți continuarea interviului în editiadesud.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply