Dezbatere publică pentru modernizarea stațiunii Neptun-Olimp [VIDEO]

1
2638

Primăria Municipiului Mangalia a organizat, vineri, 24 noiembrie, o primă dezbatere publică a proiectului “Dezvoltare Turistică în stațiunea Neptun-Olimp”, care va fi propus spre finanțare nerambursabilă cu fonduri UE. Proiectul a fost adus la cunoștință hotelierilor și agenților economici din cele două stațiuni, în vederea exprimării acordului și pentru a face propuneri de modificare sau completare a documentației tehnice.

Cei prezenți la dezbatere au propus o întâlnire ulterioară cu mai mulți factori implicați în dezvoltarea locală, astfel încât investiția să fie susținută de mai multe entități asociative din domeniul turistic. Proiectul propune dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii rutiere pentru maximizarea potențialului turistic al stațiunii Neptun-Olimp, dezvoltarea economică a zonei şi, implicit, creșterea numărului mediu de salariați la nivelul comunității. Conform documentului, se vor reabilita și moderniza străzile și aleile secundare din cele două stațiuni, se vor reface trotuarele, sistemul de iluminat public și vor fi amenajate parcări, precum și piste de biciclete. (sursa: Mangalia.Tv).piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România1 COMENTARIU

  1. Înainte de a fi fost ales Cel Ales, staţiunile încă mai aveau o brumă de evenimente care alcătuiau, cumva, o tradiţie cunoscută, de bine de rău, turiştilor. Acea tradiţie era susţinută de domeniul public în starea care era.
    După alegerea Celui Ales, s-a dus naibii tot. S-au dus evenimentele, s-a dus tradiţia.
    Acum Cel Ales pare că s-a “copt” în funcţie, ca un furuncul, şi e pe cale să pocnească de regrete şi bune intenţii.
    Aşa că, păzea!

Leave a Reply