METEO. Cum va fi vremea în DOBROGEA – când trecem la garderoba de iarnă

0
1400

METEO. Vremea începe să se răcească, temperaturile continuând să scadă și în cursul zilei azi în toată țara, iar termometrele nu vor indica mai multe de 14 grade Celsius.
„Temperaturile scad, de azi, în majoritatea regiunilor și nu vor fi mai mult de 14 grade Celsius, urmând ca, de mâine, să asistăm din nou la o scădere a temperaturilor, mai ales în regiunile din sud, unde nu vor fi mai mult de 9 grade. Totodată, marți cerul va fi închis în majoritatea regiunilor, dar ploi vor fi doar pe arii restrânse”, a spus meteorologul de serviciu Teodora Cumpănașu.

În Dobrogea, media temperaturilor maxime va scădea semnificativ, de la 18 grade pe 13 noiembrie, până la 8 grade în jurul datei de 18 noiembrie. În intervalul imediat următor, valorile medii diurne vor crește până în data de 21 noiembrie când media maximelor va fi de 11 grade. Apoi se va răci ușor. Media minimelor va scădea după data de 14 noiembrie, iar în 19 noiembrie va fi de 3 – 4 grade. În intervalul 20-26 noiembrie mediile temperaturii minime vor oscila ușor între 3 și 5 grade.

Probabilitatea de ploaie slabă va fi în creștere după data de 15 noiembrie. (reporterntv.ro).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply