SIMONA HALEP, LIDER MONDIAL // FOTO Simona Halep a primit trofeul pentru primul loc WTA: “Am făcut ceva uriaș pentru România”!

0
1144
Tennis - WTA Tour Finals - Singapore Indoor Stadium, Singapore - October 29, 2017 Simona Halep of Romania poses with her WTA Year-End World Number One trophy during a news conference. REUTERS/Jeremy Lee
Tennis – WTA Tour Finals – Singapore Indoor Stadium, Singapore – October 29, 2017 Simona Halep of Romania poses with her WTA Year-End World Number One trophy during a news conference. REUTERS/Jeremy Lee.

Simona Halep a devenit a 13-a jucătoare care încheie un sezon WTA pe prima poziție a clasamentului și a fost răsplătită pentru performața sa în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Singapore.

Pe lângă trofeul pentru primul loc, românca a primit și un inel cu diamante de la renumita companie de bijuterii Tiffany&Co.

Românca a afirmat în fața jurnaliștilor că performanța sa este una imensă pentru România și că următorul său mare obiectiv este să câștige un trofeu de Mare Șlem.

Mai mult, pe www.gsp.ro, 29.10.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply