Elena-Alexandra Silistră: RUINAREA MANGALIEI

0
1250

Pentru ca o democraţie să funcţioneze, este nevoie de dezbatere şi de dreptul de a alege. Pentru ca o localitate să funcţioneze, este nevoie de proiecte viabile, corectitudine și responsabilitate.

Iar pentru toate acestea avem nevoie de seriozitate, respect și de un primar competent.

În data de 26 septembrie va avea loc o şedinţă ordinară, ce are pe ordinea de zi 32 de proiecte. Toate aceste proiecte îi aparţin exclusiv domnului primar, neexistând niciun alt proiect aparţinând celorlalte formaţiuni politice ce alcătuiesc structura Consiliului Local Mangalia, deși au fost depuse.

Mai mult, unul dintre acestea vizează RUINAREA MANGALIEI, prin solicitarea unui împrumut catastrofal pentru municipiul nostru. Este peste puterea mea de a înțelege cum incapacitatea unui primar ales ne face să pierdem fonduri europene, iar iresponsabilitatea îl determină să contracteze un împrumut de peste 13.000.000 de Euro.

Sunt curioasă cine va avea lipsa de conştiinţă să voteze un astfel de proiect, iar apoi să iasă în Mangalia și să dea ochii cu cetățenii.

Ca de obicei, aşa cum ne-a obişnuit, domnul primar dovedeşte încă o dată că domnia sa consideră instituţia primăriei ca fiind una privată, care îi aparţine în exclusivitate, sfidând în continuare tot ce nu are legătură cu interesele politice ale partidului său şi, mai grav, cu interesele personale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Domnule primar, vă reamintesc faptul că sunteţi primarul tuturor locuitorilor Mangaliei, iar acest oraş nu v-a fost dăruit şi nu este nici proprietatea dumneavoastră!

#MANGALIAINPERICOL

Elena-Alexandra Silistra, consilier local PMP Mangalia.


Mangalia News, Miercuri, 20 septembrie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply