Sportivii „Callatis Fight Club Mangalia” au câştigat 28 de medalii la „Bucharest Open”, la Jiu Jitsu Brazilian

0
984

Editia de Sud: Sâmbătă, 16.09.2017 a avut loc la Bucureşti concursul de Jiu Jitsu Brazilian „Bucharest Open”, competiţie care a adunat la start sportivi din 4 ţări şi a avut 2 probe, cu kimono şi fără (Gi & No Gi).
Cu toate că nivelul a fost foarte ridicat, ACS Callatis Fight Club Mangalia a reuşit să-şi adjudece nu mai puţin de 38 de medalii, 9 aur, 13 argint, 16 bronz, după cum urmează:

Aur:
Apostol Eric x 1
Barbu Octavian x 2
Bratu Denis x1
Ciolac Ionut x 2
David Darius x 2
Pilat Stefan x 1
Argint:
Sorca Dragos x 2
Kiralyfiy David x 1
Vochin Tudor x 1
Comanita Matei x 2
Bratu Denis x 1
Darjan Simona x 2
Apostol Eric x 1
Mabrouk Aaliyah x 1
Costea Alexandru x 1
Neagu Rares x 1
Bronz:
Duca Razvan x 2
Kiralyfiy David x 1
Pilat Stefan x 1
Vochin Tudor x 1
Mabrouk Aaliyah x 1
Cogali Ayan x 2
Costea Alexandru x 1
Neagu Rares x 1
Dobrescu Orlando x 2
Serban Rares x 2
Preda Rares x 2.

Coordonatorul „Callatis Fight Club” Mangalia, George Trandafirescu a declarat referitor la această participare: „Vreau să-i felicit pe această cale pe toţi Minispartanii participanţi pentru evoluţia pozitivă, pe părinţii acestora pentru eforturile depuse şi pe toţi cei care ne ajută necondiţionat. Clubul nostru face parte la nivel naţional din echipa Icon Romania şi internaţional din Icon Jiu-Jitsu Team, una din top 10 în lume. Cu această ocazie, vreau să anunţ că uşile clubului nostru sunt deschise tuturor celor dornici de mişcare, într-un ambient plăcut, alături de multipli campioni naţionali şi europeni. Avem grupe de copii şi adulţi, începători şi avansaţi, iar vârsta minimă este de 4 ani. Împreuna cu colegul meu Liviu Tudor, vă aşteptăm să descoperiţi frumuseţea Jiu Jitsului Brazilian”.

sursa: facebook.com/Editia-de-Sud, 19.09.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply