„eProfesor”, concursul Samsung și S&T care caută profesorii digitali ai anului

0
828

Samsung Electronics România a lansat programul educațional pilot „eProfesor”, prin care încurajează integrarea conținutului digital în modul de predare al profesorilor, pentru ca elevii să beneficieze de ore cât mai interactive și atractive.

Prin concursul „eProfesor”, Samsung invită profesorii să creeze conținut digital pentru ore și să acceseze informații și recomandări ce pot stimula creativitatea și implicarea elevilor la clasă. Proiectul face parte din programul „Smart Classroom”, o soluție dedicată unui mediu educațional interactiv, interesant şi colaborativ.

samsung-eprofesor-stiinta-tehnica-2
Sabina Ştirb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager SEE, în cadrul Samsung Electronics România

Credem într-un mediu interactiv în care procesul de predare și învățare include conţinut digital, accesibilitate sporită, acces la o multitudine de platforme, instrumente şi informaţii. Tocmai de aceea dorim să le propunem profesorilor și elevilor să se alăture călătoriei noastre printre beneficiile unei clase smart. Dorim să încurajăm interesul pentru educație digitală și invităm profesorii să creeze conținut digital propriu pe platforma www.smart-classroom.ro

Prin proiectul pilot „eProfesor” ne propunem să identificăm și să susținem prin intermediul instrumentelor digitale pe acei profesori care, în beneficiul elevilor, sunt pregătiți să integreze resurse interactive în timpul orelor de curs”, a declarat Sabina Ştirb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager SEE, în cadrul Samsung Electronics România. […]

Lecțiile introduse pe platforma www.smart-classroom.ro sunt analizate de un juriu prezidat de jurnalistul, scriitorul și omul de televiziune Alexandru Mironov. Din juriu mai fac parte conf. dr. Radu Gramatovici, decanul Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București, prof. dr. Florin Munteanu, președintele Centrului pentru Studii Complexe, Emil Dragotă, profesor de istorie-geografie și blogger de tehnologie și prof. dr. Ioana Melnic, inspector școlar general adjunct.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în stiintasitehnica.com

(Articol recomandat de dl. prof. Petrică Miu, inspector general școlar la ISJ Constanța).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply