Senatorul Vergil Chiţac a demisionat din PNL. Care sunt motivele

0
1035

Unul dintre cei mai importanţi liberali constănţeni, senatorul Vergil Chiţac, a luat decizia de a demisiona din PNL.

„În următoarea oră îmi voi depune demisia scrisă din PNL. Voi rămâne parlamentar independent, tot ceea ce s-a auzit că aş pleca în altă parte sunt numai prostii. Săptămâna viitoare voi face o conferinţă de presă şi voi spune toate motivele care au stat la baza acestei decizii”, a declarat senatorul Vergil Chiţac pentru „Cuget Liber”.

Cu toate acestea, la insistenţele noastre, Vergil Chiţac a spus că unul dintre motivele pentru care a ales să demisioneze din formaţiunea politică este legat de alegerile care au fost organizate la Organizaţia Municipală a PNL Constanţa, alegeri pe care le-a contestat dar nu a primit niciun răspuns.

„Unul dintre motive este legat de modul în care au fost organizate alegerile la Organizaţia Municipală a PNL Constanţa, anul trecut. După cum ştiţi, le-am contestat iar contestaţia se află la Curtea de Arbitraj. Este acolo de două luni, nu am primit niciun răspuns. Am stat de vorbă cu Orban. Mi s-a spus că va fi analizată cu celeritate. Dacă două luni înseamnă celeritate… Un alt motiv este legat de faptul că cei de la PNL Constanţa dau mereu vina pe mine pentru ceea ce se întâmplă acolo. Aşa că mai bine am luat decizia de a pleca pentru că îmi doresc să nu mă mai aibă pe mine în coastă. Pentru orice eşec, ei găsesc mereu un vinovat. Nu-şi asumă niciodată vreo vină. Atunci când eu am luat 35 % era bine şi au spus că este meritul lor. În schimb, atunci când au luat doar 20% au dat vina pe alţii. Aşa că am decis să plec, să-i las să facă ce vor. Peste ceva timp vom vedea ce rezultate au”, a mai declarat pentru Cuget Liber, senatorul Vergil Chiţac.

Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Cuget Liber. Un articol semnat de Carmen MOCANU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply