COD ROŞU PE LITORAL. Un bărbat a murit, un copil este în comă, iar zeci de turişti au fost salvaţi de salvamari!

0
1595

OBSERVATOR: Salvamarii din sudul litoralului sunt în alertă după ce zeci de turişti s-au aventurat în apele mării în staţiunile Olimp, Jupiter sau Eforie. Un bărbat a murit, un băiat de 12 ani este în comă la spital, doi copii au fost luaţi de valuri chiar de lângă tatăl lor, iar alte câteva zeci de oameni au fost salvaţi la timp din valurile puternice.

Salvamarii au arborat steagul roşu încă de la primele ore ale dimineţii din cauza valurilor puternice. Chiar şi aşa, turiştii şi-au asumat orice risc şi au intrat în apele mării.

La ora 04.00, salvamarii din Eforie au intervenit pentru salvarea unui bărbat aflat în stare de ebrietate care a intrat în apă. Tot la Eforie, salvamarii au reuşit să salveze doi copii în vârstă de 6 şi 9 ani care au fost luaţi de curenţi chiar de lângă tatăl lor.

Din nefericire, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu un bărbat de 61 de ani, care a fost găsit în timp ce plutea cu faţa în apă. În ciuda eforturilor depuse de salvamari şi medici, acesta a murit.

În staţiunea Jupiter, medicii Serviciului de Ambulanţă Constanţa au preluat o adolescentă de 15 ani care s-a înecat, dar care a fost scoasă la timp din apă. Fata a fost transportată la spitalul din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot la spitalul din Mangalia a ajuns şi un băiat de 12 ani, în comă, care a fost preluat de elicopterul SMURD.

Potrivit salvamarilor, alte câteva zeci de turişti au fost salvaţi din valuri în ultimele ore.

În total, 7 persoane în pericol de înec la Eforie Nord. Patru recuperate de ambarcațiunea ISU, una a ieșit singură, cei doi de la diguri au ieșit cu ajutorul cetățenilor. Din toate cele 7 persoane, 6 au fost asistate medical, o persoană (bărbat) a fugit.

sursa: observator.tv, Luni, 07.08.2017.


TRIMITE-NE STIREA TA!

[wpforms id=”87303″]



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply