Mega-show pe șapte scene! Concerte în premieră, la NEVERSEA

0
1145

TELEGRAF Online: Nebunia NEVERSEA a început! Festivalul de la malul Mării Negre și-a deschis porțile pe Plaja Modern. Aproape 150 de artiști celebri au pregătit show-uri memorabile. Unii dintre ei sunt pentru prima dată în România. De exemplu, Rita Ora și Dua Lipa, două senzații ale muzicii internaționale, vin pentru prima dată pe tărâmuri mioritice. Alături de ele vor mai veni Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Years & Years, Ella Eyre și mulți alții.

CINE ȘI CÂND URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Prima zi a festivalului a debutat la ora 12.00, cu show-uri de încălzire susținute de DJ-i talentați. Petrecerea adevărată de pe Main Stage este programată să înceapă după ora 17.00, cu show-uri semnate Village și Vlad Lucan. În jurul orei 19.00 urcă pe scenă Sam Feldt, care este urmat de Ella Eyre. Rita Ora va încânta publicul în jurul orei 22.00, iar de la 23.00 urcă pe scenă cei de la Lost Frequencies. Distracția continuă cu Danny Avila, iar de la ora 2.00, fanii muzicii electronice îl vor întâlni pe celebrul DJ olandez Tiesto. Petrecerea de pe Main Stage va fi încheiată cu un show Tujamo, dar pe alte scene, distracția continuă până a doua zi, la ora 8.00.

Sâmbătă, Vanotek dă startul distracției de pe Main Stage. El este urmat de Mike Perry și Klangkarussell DJs. În jurul orei 21.00 urcă pe scenă Delia, după care cei de la Years & Years continuă show-ul. Aproape de miezul nopții urcă pe scenă cei de la Bassjackers, urmați de una dintre senzațiile anilor ’90 și 2000, Fatboy Slim. Mega-petrecerea din prima zi de weekend va fi încheiată de Afrojack și Ferry Corsten.

Duminică, ultima zi a festivalului debutează pe Main Stage cu Manuel Riva, Golan și Kris Kross Amsterdam. De la 20.00 urcă pe scenă Dua Lipa, aflată pentru prima dată în România. Imediat după ea va cânta celebrul Jason Derulo, și el aflat în premieră pe meleaguri mioritice. După ora 23.00 vine Benny Benassy, iar după miezul nopții show-ul continuă cu KSHMR, Nicky Romero și Fedde Le Grand. Programul complet al festivalului este disponibil în galeria foto atașată materialului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

CHECK IN ȘI ACCESUL ÎN FESTIVAL

Citiți mai mult aici.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply