🎥 4 Iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii. Mesajul ambasadorului Hans Klemm

0
622
starshiners.ro%20

Astăzi este Ziua Independenţei Statelor Unite ale Americii. Se împlinesc 241 de ani de la adoptarea Declarației de independență. În 4 iulie 1776, a fost declarată Independența față de Regatul Marii Britanii.

Cu acest prilej, ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a adresat un mesaj românilor:

“Bine v-am regăsit. Azi este 4 iulie şi sărbătorim 241 de ani  de la Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversăm şi 20 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite. Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de preşedintele Trump şi preşedintele Iohannis, la Casa Albă de la Washington. Privind spre viitor, eu şi Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii noştri români pentru a consolida Parteneriatul Strategic în toate dimensiunile sale. Priorităţile noastre rămân promovarea securităţii, promovarea democraţiei şi statului de drept şi promovarea prosperităţii. Vă invităm să sărbătoriţi alături de noi Ziua Independenţei SUA”, a spus ambasadorul SUA la București, Hans Klemm.

Ziua Independenței este asociată cu focuri impresionante de artificii, parade și evenimente private care sărbătoresc istoria, guvernul și tradiția Statelor Unite.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: radiotimisoara.ro, 04.07.2017.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply