Tranzacţie de milioane. Agitaţie mare la Neptun Olimp SA: administratorii îşi dau demisia, SIF Transilvania îşi vinde toate acţiunile

0
1268
starshiners.ro%20

După ce timp de ani de zile nu s-a mai auzit mare lucru despre Neptun Olimp SA, în afara schimbărilor periodice de administratori, zilele acestea e agitaţie maximă la societatea de stat din sudul litoralului. În doar câteva zile, doi administratori au demisionat invocând motive personale, iar SIF Transilvania, care deţine peste 41% din Neptun Olimp SA, încearcă cu disperare să-şi vândă, pe loc, toate acţiunile.

Pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) se derulează de trei zile o vânzare specială la ordin interesantă pentru turismul din Constanţa. „Prin prezenta solicităm derularea operaţiunii de vânzare specială la ordin având ca obiect un număr de 30.194.757 acţiuni emise de către Neptun Olimp SA Neptun, simbol NEOL. (…) Ofertantul pentru această vânzare este SIF Transilvania SA, iar emitentul pentru care solicităm derularea operaţiunii de vânzare specială la ordin este Neptun Olimp SA Neptun, simbol NEOL”, se aratp în anunţul postat trei zile consecutiv pe BVB, pe 7, 8 şi 9 iunie a.c. Cele peste 30 de milioane de acţiuni reprezintă întregul pachet de 41,1848% deţinut de SIF Transilvania la Neptun Olimp SA. La valoarea nominală de 0,1 lei, acţiunile societăţii braşovene de investiţii valorază peste 3 milioane de lei. Acţionarul majoritar al Neptun Olimp SA este statul român, prin Ministerul Turismului, care deţine 52,2156% din acţiuni, restul de 6,5996% revenind altor acţionari.

Două demisii în aceeaşi zi

Continuarea, în replicaonline.ro, luni, 12 iunie 2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply