VIDEO Flower Power la mare. Trenurile Soarelui s-au pus în mişcare, pentru vacanţele de pe litoral. Vara aduce noutăţi: Festival hippie la Vama Veche!

0
1070

Călători hippie spre mare cu Trenurile Soarelui, în Gara de Nord. Sursa foto: Flower Power Fest Vama Veche.

Trenurile Soarelui, aşa cum sunt denumite trenurile din programul estival de transport al CFR Călători, au intrat în circulaţie vineri, 9 iunie. Călătoria la mare va dura două ore, pentru distanţa dintre Bucureşti şi Constanţa.

Timp de trei luni, până la data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată ţara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

Trenurile Litoral, care circulă cu viteză sporită fără opriri intermediare pe ruta Bucureşti Nord-Constanţa şi retur, ajung la destinaţie în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucureşti-Constanţa, este în medie de circa 2 ore şi 20 minute.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În primul Tren al Soarelui s-au aflat şi oameni ai litoralului, investitori şi oficiali de la Vama Veche. Anul acesta, aici se va desfăşura un nou festival, Flower Power Fest Vama Veche, în perioada 11-14 august. Manifestarea hippie este organizată de Primăria Limanu, cea de care aparţin satele 2 Mai şi Vama Veche.

„Ne dorim să ne întoarcem la atmosfera de petrecere a anilor ’60-’70. Sperăm sa ne distrăm împreună într-o Vamă îmbrăcată în haine hippie. Pregătim surprize vesele şi colorate pentru cei care ne vor vizita în perioada festivalului Flower Power Fest Vama Veche, între 11 şi 14 august. Vama a fost şi va rămâne Kilometrul 0 al distracţiei de calitate de pe litoralul românesc“, a declarat Daniel Georgescu, primarul din Limanu.

Preţuri şi condiţii de călătorie

Citeste mai mult: adev.ro/or9tdz


BRAVO, LIMANU! BRAVO, DANIEL GEORGESCU! Flower Power Fest Vama Veche, între 11 şi 14 august!


Mangalia News, Vineri, 9 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply