Doar la Mangalia se poate: Şefa Serviciului Turism, Alina Niţoi, numită manager al Spitalului Municipal!

2
7918

farmec.ro
carturesti.ro%20

Editia de Sud: Seria numirilor halucinante marca Radu Cristian continuă, din păcate, în defavoarea instituţiilor publice importante ale municipiului Mangalia. În cursul zilei de ieri, primarul Radu Cristian l-a demis pe managerul interimar al Spitalului Municipal Mangalia, dr. Dan Lefter, din motive numai de domnia sa ştiute. Ulterior, edilul şi-a pus semnătura pe decizia de numire a fostei Şefe a Serviciului Turism, din cadrul Direcţiei cu acelaşi nume, Alina Niţoi, în funcţia de manager al Spitalului Municipal Mangalia.

Decizia deşi surprinzătoare, nu mai miră pe nimeni, deoarece edilul a mai pus în posturi-cheie oameni din echipa sa care nu au experienţă în domeniile pe care le-au preluat.
Să nu uităm că Spitalul Municipal a cunoscut o reală dezvoltare şi modernizare în perioada când la conducere s-au aflat doctorii Ion Niculescu, Liviu Mocanu şi Dan Lefter.

Rămâne de văzut cum se va descurca Alina Niţoi în această funcţie, deloc uşoară şi dificil de gestionat, mai cu seamă că vorbim de sănătatea locuitorilor Mangaliei, dar şi a zonelor limitrofe care au nevoie de servicii şi condiţii medicale superioare. (09.06.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


2 COMENTARII

  1. Reală dezvoltare la spitalul municipal ?!?!?! Ştiţi că nu au nici măcar o butelie de oxigen portabilă??? Mama mea a stat 12 ore în urgenţă pentru că depindea de oxigen şi nu se aproba din dispecerat o salvare care să o transporte în 5 minute acasă. Încercaţi realizarea unui reportaj acolo, vorbind cu oamenii suferinzi şi cu medicii care nu au cu ce lucra. Păcat de omenia lor … Avem mari lipsuri în acest spital şi în întreg sistemul sanitar… Chiar nu văd ce manager ar putea aduce spitalul la minimum de standard, comparativ cu sumele ce ni se reţin lunar de către sistem.

  2. Nici eu nu sunt de acord cu acessta numire. Imi cer scuze dar ca Manager la un Spital trebuia pusa o persoana din domeniul medical, care sa aiba minime cunostinte cu ce se maninca medicina. Nu cred ca e o numire reala Cred ca domnul Primar isi va da seama de eroarea facuta si va anula aceasta propunere si va numi o persoana din domeniu care sa faca ceva pentru Spitalul Municipal Mangalia.

Leave a Reply