VIDEO Cel mai tânăr primar din țară și-a scos comuna din Evul Mediu cu fonduri europene și a atras investitori străini

0
5373

La Dudestii Noi, în Timiș, oamenii au inteles ca stă in puterea lor sa traiasca civilizat, au ales in fruntea comune pe un tânăr. Este cel mai tânăr primar din Romania si a schimbat multe în comună.

„Pe aici era un drum de noroi, unde daca se baga un tractor cu o remorca, mai trebuia sa vina 3 tractoare sa il scoata, asa era drumul”, declara o localnica.

Au vrut o schimbare si au ales ca primar pe Alin Nica, un tanar iesit de pe bancile facultatii.

„La 23 de ani am fost cel mai tanar primar din tara. Am avut poate energia si nebunia tinereasca de a ma baga cu capul inainte in ceva ce era extrem de dificil de realizat, sa iei o comuna de la zero, sa nu ai angajati, sediu si nici macar scaun unde sa stai”, spune primarul.
Edilul Alin Nica afirmă că azi, doar o expozitie cu fotografii mai aminteste peisajele de trista amintire, din comuna. Drumurile principale au primit intre timp asfalt, iar localnicii nu mai sunt rupti de civilizatie.
S-au folosit fonduri europene, la care primarul nu a ajuns usor, ci cu multa insistenta si cu proiecte. A primit peste 10 milioane de euro, bani nerambursabili.
Continuarea, pe bzi.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply