Ai spus DA? Vezi ce urmeaza dupa!

0
1188

Iubitul tau te-a cerut in casatorie si ai acceptat? Asteptai acest moment de foarte mult timp si esti extrem de entuziasmata, dar in acelasi timp, esti putin tematoare pentru ca nu stii ce o sa se intample in continuare?

Logodna reprezinta un eveniment foarte important in viata unei femei, deoarece marcheaza un nou inceput. Atunci cand accepti o viata in doi, renunti la propria independenta si la traiul pe cont propriu, spre a te concentra pe formarea unei familii.

Dupa ce ai spus DA, urmeaza nunta si, ulterior, venirea pe lume a primului copil. Iata cum te poti pregati din timp pentru ca aceste evenimente sa se desfasoare conform asteptarilor si dorintelor tale:

·       Organizarea nuntii iti va ocupa foarte mult timp, deoarece va trebui sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte. Incearca, pe cat posibil sa delegi sarcinile si sa-ti rogi rudele si prietenii sa te ajute la planificare. Sunt lucruri pe care le poti face si singura, si chiar este indicat sa te ocupi chiar tu de ele, dar sunt si lucruri pe care ai putea sa le lasi in seama altor persoane. Spre exemplu, este bine ca tu sa fii cea care alege invitatiile de nunta. Poti vizualiza mai multe modele pe https://www.mandiva.ro/ si sa optezi pentru cel pe care il preferi. In ceea ce priveste alegerea rochiei de mireasa, iti sugeram sa nu asculti de recomandarile mamei sau ale prietenelor, deoarece gusturile voastre in materie de haine pot fi foarte diferite. Tine cont ca tu esti cea care se marita, nu mama, matusa sau prietena, asa ca alege rochia pe care ti-o doresti, in masura in care bugetul iti permite. In ceea ce priveste rezervarea bisericii sau a restaurantului in care va alea loc petrecerea, il poti ruga pe logodnicul tau sa faca toata demersurile necesare in acest sens. De asemenea, familia si prietenii te pot ajuta cu organizarea petrecerii, inclusiv cu alegerea meniului si a muzicii. Daca vei fi organizata si rabdatoare, planificarea nuntii nu ar trebui sa fie prea dificila, iar tie iti va ramane mai mult timp sa te bucuri de ziua cea mare!

·       In asteptarea primului copil. Motivul principal pentru care doua persoane aleg sa se uneasca prin casatorie este dorinta comuna de a forma o familie. Asadar, la scurta vreme dupa nunta, probabil ca iti vei dori sa aduci pe lume un copil. Pentru aceasta va trebui sa te pregatesti din timp. Asigura-te ca achizitionezi toate produsele de hranire si ingrijire pentru bebelus inainte ca sarcina sa avanseze, iar deplasarea sa devina mai dificila. Vei avea nevoie de hainute, suzete, biberoane, produse medicale si de ingrijire, dar si de un carucior confortabil. Iti recomandam carucioarele 3 in 1 pentru copii, pe care le poti gasi la BEBELAS, deoarece acestea sunt ideale pentru nou-nascuti, datorita faptului ca dispun de un landou si un scaun auto. Prioritara este si amenajarea camerei pentru cel mic. Culoarea peretilor o vei alege in functie de sexul copilului, insa mai sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, cum ar fi mobilierul. Alege un mobilier din lemn, care sa nu reprezinte un pericol pentru copil si totodata, ai grija sa nu incluzi in camere obiecte ascutite. Patutul trebuie sa fie indeajuns de inalt pentru a elimina riscul ca bebelusul sa cada, in vreme ce salteaua trebuie sa fie confortabila, impermeabila si flexibila. Cu toate acestea, nu opta pentru saltele mult prea moi si flexibile, deoarece este indicat ca bebelusul sa doarma intr-o pozitie optima, care sa permita dezvoltarea sanatoasa a coloanei vertebrale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Igiena, temperatura si luminozitatea din camera bebelusului sunt aspecte de o importanta majora. Asigura-te ca incaperea este renovata recent si ca peretii nu prezinta urme de mucegai si sterge praful de pe mobila o data la doua zile. Poti instala si un termostat in incapere, pentru ca in camera sa fie o temperatua optima in permanenta. In mare parte, acestea sunt lucrurile pe care le poti face inainte de venirea pe lume a copilului. Asigura-te ca in perioada sarcinii nu depui un efort prea mare, ca mananci sanatos si ca faci plimbari dese. Acest stil de viata este benefic pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic.

Nunta si venirea pe lume a primului copil sunt evenimente extrem de importante in viata oricarei femei.

Ceea ce urmeaza dupa va fi decis in mare masura de tine si de sotul tau, motiv pentru care vei dori sa te asiguri ca el este barbatul alaturi de care vrei sa iti petreci tot restul vietii. (Articol publicitar).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply