Sevil Shhaideh NU va fi noul premier al României! Klaus Iohannis a făcut anunţul

0
730

OBSERVATOR: Preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat astăzi că, după discuţiile cu partidele politice a analizat argumentele pro şi contra după nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier al României şi a decis să nu accepte această nominalizare. Preşedintele nu a declarat că ar fi motivele pentru care nu acceptă propunerea.

Sevil Shhaideh, care este membru PSD din 2015, a activat anterior în Consiliul Județean Constanța, la Direcția Proiecte Europene, apoi ca secretat de stat la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, unde l-a înlocuit pe Liviu Dragnea în momentul în care acesta a părăsit postul de ministru.

UPDATE!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut marți, 27 decembrie a.c., la Palatul Cotroceni, o declarație de presă.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

‘Bună ziua!

Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele politice, PSD și ALDE, care au ținut să vină împreună la consultări, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziția de Prim-ministru.

Am cântărit cu grijă argumentele pro și contra și am decis să nu accept această propunere. În consecință, solicit coaliției PSD + ALDE să facă altă propunere. Vă mulțumesc!’



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply