Doua echipe în semifinala Campionatelor Naţionale de juniori, premieră a clubului MC Ball!

0
1087

mcballsemifinale7

Faza de calificare a Campionatelor Naţionale de juniori 2016-2017 s-a încheiat, clubul nostru obţinând rezultatele scontate la toate cele trei categorii U13 masculin, U16 masculin şi U14 feminin.

Echipele de băieţi înscrise la categoriile U13 şi U16 au obţinut rezultate remarcabile, calificându-se în faza semifinală de pe poziţii fruntaşe.

Echipa de U13 masculin s-a clasat pe prima poziție în grupă, câştigând toate cele 8 meciuri disputate, o premieră pentru cluburile din Constanţa, impunându-se categoric în faţa tuturor echipelor din grupă.

Echipa de U16 s-a clasat pe a doua poziţie în grupă, cu 5 meciuri câştigate şi 3 înfrângeri, pregătindu-se sa se întâlnească cu cele mai bune 16 echipe din tara.

Echipa de fete categoria U14, având în componenţa sa jucătoare mai mici pentru această categorie au reuşit să obţină doar o victorie împotriva echipei Champions Bucureşti şi va merge în recalificări.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Clubul MC BALL şi-a atins obiectivele propuse pentru această etapă şi se pregăteşte pentru faza semifinală la U13 M şi U16 M, respectiv faza de recalificare la U14 F.

Mulţumim şi pe această cale tuturor susţinătorilor, sponsorilor şi Consiliului Judeţean Constanţa pentru sprijinul acordat !

Galerie FOTO:

mcballsemifinale1 mcballsemifinale2 mcballsemifinale3 mcballsemifinale4 mcballsemifinale5 mcballsemifinale6 mcballsemifinale7

Mangalia News, Joi, 15 decembrie 2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply