Nicu Moroianu: Îmi doresc ca ALDE să reușească impunerea tuturor obiectivelor din campanie!

0
811

14Nicu-MoroianuDragi prieteni,

Slavă Domnului că s-a incheiat si aceasta campanie si că, datorita fortei pe care ne-ati transferat-o prin votul vostru am reusit sa ne atingem scopul pentru care orice membru de partid alege sa faca politica, acela de a ajunge sa ia parte la actul de guvernare!
In numele meu si al echipei ALDE Mangalia va multumesc tuturor pentru sustinere, pentru cuvintele frumoase si gandurile bune! Aceasta este fata placuta a campaniei, impreuna cu aceea in care ne-am facut prieteni buni, frumosi, adevarati si pentru asta va raman recunoscator…
Imi doresc ca ALDE sa reuseasca impunerea tuturor obiectivelor din campanie, a cresterii economice, a ridicarii nivelului de trai si al educatiei, a grijii fata de sanatate, a crearii conditiilor pentru ca romanii sa se intoarca acasa, a aplicarii justitiei in mod corect, a impunerii familiei traditionale si a tuturor celorlalte deziderate.
Impreuna cu toti membrii echipei ALDE Mangalia, care au muncit cu multa convingere in aceasta campanie si carora doresc in mod deosebit sa le transmit multumirile si respectul meu, ne vom asigura de indeplinirea tuturor acestor obiective frumoase!
Va multumesc, prieteni dragi!
Nicu Moroianu, 12.12.2016.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply