Program special de lucru al SPCLEP Mangalia, în perioada alegerilor parlamentare

0
841

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Mangalia (SPCLEP) anunţă modificarea programului de lucru cu publicul în perioada alegerilor parlamentare, în scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral. În această perioadă, SPCLEP va avea program de lucru extins, după cum urmează:

– sâmbătă, 10 decembrie, interval orar 08.00  – 16.00;

– duminică, 11 decembrie, interval orar 07 –  21.00.

În ambele zile se vor putea depune şi ridica totodată, actele de identitate.

Reprezentanţii instituţiei precizează că în cazul persoanelor netransportabile sau aflate la distanţe mari faţă de sediul SPCLEP Mangalia se vor intensifica deplasările cu staţia mobilă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De asemenea, se vor transmite invitaţii către persoanele care nu deţin acte de identitate sau deţin respectivele acte cu termenul de valabilitate expirat, pentru a se prezenta la sediul SPCLEP.

Tot în această perioadă, se vor soluţiona cazurile particulare ale solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile necesare eliberării cărţii de identitate prin eliberarea de cărţi de identitate provizorii. SPCLEP mai informează cetăţenii municipiului Mangalia să îşi verifice valabilitatea actului de identitate pe care îl deţin.

Comunicat primit de la Biroul de presă al primăriei Mangalia, 06.12.2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply