Poeta Emilia Dabu, finalistă la Gala Natională a Voluntarilor

0
814

emilia_dabu

Emilia Dabu.

Emilia își dedică timpul și abilitățile sale pentru a educa tânăra generație să respecte valorile culturale, să devină cetățeni onești și responsabili, să se dezvolte în plan personal și profesional. Își uimește echipa, de fiecare dată, prin tenacitatea sa de a descoperi talente, de a le cultiva, de a le promova, realizând toate acestea prin voluntariat.
În fiecare duminică este prezentă la Cercul Militar Mangalia în calitate de co-organizator și prezentator al lansărilor de carte, vernisaje de pictură și multe alte evenimente culturale. În cadrul activităților, a promovat zeci de tineri, copii și adulți talentați, scrie pentru reviste literare, jurizează, prezintă, însă mereu găsește timp pentru activitățile de la teatrul „Magic” locul în care copii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani învață noi metode de comunicare, de implicare și responsabilitate.

Număr de ore de voluntariat pe durata anului 2016: 318.

Testimonial

„Am adunat în puține cuvinte date care ar avea rolul de a o prezenta pe Emilia așa cum este ca Om, dar și lumina spirituală pe care o degajă prin tot ce face. O cunosc de ani buni, dar numai în ultimii 6 ani am lucrat împreună pentru un scop comun: acela de a educa tânăra generație să respecte cultura. Pentru comunitatea noastră este foarte important să ne bazăm pe un astfel de om, care pune umărul la formarea de caractere și la educarea tinerilor.” (Liana Naum, Șeful Cercului Militar Mangalia).
„Am învățat de la doamna Emilia încă de la vârsta de 10 ani, că trebuie să dăruiesc celor din jurul meu, timp, perseverență și talent, totul dublat de bunătate pur și simplu. Am scris trei volume de poezii încurajată și îndrumată de dumneaei, joc în trupa de teatru „Magic” de 6 ani și aplauzele ne răsplătesc pentru tot efortul depus voluntar timp de un an.” (Loredana Ionela Toader, magician).

Pentru Emilia Dabu, finalistă la Gala Natională a Voluntarilor, puteti vota AICI.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply