Sărbători de iarnă ca-n povești la Medgidia

0
548
carturesti.ro%20
valentin-vrabie-medgidia
Încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă și în Dobrogea. La Medgidia, autoritățile au dezbătut subiectul în cadrul celei mai recente ședinte de consiliu și le promit locuitorilor orașului un Crăciun și un Revelion de poveste!

Primul proiect de hotarare inscris pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2016, în sumă de 200.000 de lei. În acest proiect s-au avut în vedere suplimentarea veniturilor capitolelor: „Asigurări și asistență socială”, ”Salubritate”, ”Cultură, recreere și religie”, ”Locuințe, servicii și dezvoltare publică”, ”Sume alocate din cote defalcate din impozitul pe venit” și diminuarea veniturilor la capitolul ”Autorități publice și acțiuni externe”.
In urma aprobarii acestui proiect de hotarare, care a fost adoptat in unanimitate de catre alesii locali si care a fost initiat de edilul-sef al municipiului, Valentin Vrabie, medgidienii vor avea pentru prima data Sarbatori de Iarna ca-n povesti. Chiar daca nu a dorit sa dezvaluie niciuna din surprizele pe care le pregateste, primarul sustine ca, in acest an, sarbatorile vor aduce fericire si caldura in inimile medgidienilor.

Mai mult, pe tvlitoral.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


<a
vola.ro%20


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply