ALEGE SĂ FII CORECT! – O campanie a Ministerului Afacerilor Interne

0
658

libris.ro%20

AMAZON - Sanatate si bunastare. Comandati aici!


carturesti.ro%20

afis-alege-sa-fii-corect

În contextul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, Ministerul Afacerilor Interne derulează campania de  informare și prevenire ”ALEGE SĂ FII CORECT!” .

În cadrul acesteia au fost realizate mai multe tipuri de materiale și au fost alese modalități multiple de promovare pentru a se atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

Astfel, la data de 15.11.2016, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei ai Compartimentului Relații Publice din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu colegii de la I.J.J., G.M.J., Garda de Coastă și I.S.U. Dobrogea, au desfășurat activități informativ-preventive într-un centru comercial din municipiul Constanța, unde cetățenii au fost informați cu privire la dispozițiile legale, au fost sfătuiți să adopte un comportanement prosocial și legal atât pe perioada campaniei electorale, cât și în ziua Alegerilor Parlamentare 2016.

alege-sa-fii-corect

Menționăm faptul că, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost realizate spoturi audio-video care, în baza Deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile membrilor Senatului și Camerei Deputaților din anul 2016, vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale, fiind difuzate și prin intermediul plasmelor care sunt amplasate în locuri publice din marile orașe, în mijloacele de transport în comun sau în alte zone cu aflux mare de populație.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, pe paginile web ale instituțiilor  M.A.I,  a fost creată o secțiune dedicată alegerilor. Vizitatorii site-urilor  pot  descărca afișul și spoturile realizate în cadrul campaniei de informare, accesând adresa: http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html.


Mangalia News, 17.11.2016.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply