Oameni buni, îndrumați-vă copiii către sport! Veți crește astfel copii sănătoși, disciplinați și echilibrati!

0
1087

     “Mă întreb: De ce nu-și mai dau părinții copiii la sport? De curând  am fost la Școala nr.1, dornică să-mi revăd un profesor drag din anii gimnaziului, pe domnul profesor Arginteanu.

     Am fost plăcut surprinsă să constat că domnul profesor încă antrenează copii la handbal, sportul atât de drag mie, cel în tainele căruia mi-a îndrumat cu multi ani în urmă pașii… M-am revăzut pe mine, copil fiind, la antrenamentele de handbal… Doamne, ce sentiment minunat!!

     Dacă ar fi avut grupă pentru copii de vârsta Ilincăi, aș fi înscris-o imediat. Insă există o singură grupă, și aceea incompletă, de doar 10 fete talentate și muncitoare. Nu sunt copii suficienți, nici măcar pentru a forma o echipă de handbal… E un adevăr trist si o realitate dureroasa.  Copiii nu sunt  îndrumați spre sport, nu sunt săli, nu există condiții si nici interes. A rămas doar o mână de oameni minunați, dedicați, care însă nu pot lupta cu morile de vânt.

     Oameni buni, îndrumați-va copiii către sport! Veti crește astfel copii sănătoși, disciplinați si echilibrati. Să dăm o șansă celor ce ne întind o mână! E în avantajul nostru!

     …Ilinca a stat o oră aproape nemișcată, urmărind fetele care se antrenau…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
mirela-ilinca
     Domnule profesor Arginteanu, veți avea în ea, peste puțin timp, o handbalistă disciplinată.😀
     Respect pentru tot ceea ce faceți!…
     Later edit: Dacă aveți fete de 10, 11, 12 sau 13 ani, dragi părinți, mergeți cu ele, joia, la sala de sport de la Școala nr.1, pentru a le înscrie în echipa domnului profesor. Este nevoie de copii pentru o echipă completă, cu rezerve. Am credința că nu veți pierde această șansă”. (M.G.).

Mangalia News, Luni, 17 octombrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply