OPINII CIVICE: Întrebări, Propuneri, Sesizări pe adresa autorităților publice

0
662

– Pentru cei de la CNADR:  Ce faceti acolo, pana in curba la 23 August, dinspre Mangalia? Ati rascolit soseaua si in ambele capete ati lasat ditamai bordura! Nu se face asa, ne rupem masinile, de ce nu se ia mai in ștrec, ori mai fin, nu asa direct, pentru ca, la 100 la ora intram direct in acea bordura care s-a creat dupa ce ati rascolit voi soseaua! Rusine sa va fie! Politia cum permite asa ceva? Te mai miri de unde accidente…


– Mama mea are 78 de ani si nu a primit niciodata NIMIC de la primarie… Tind sa cred ca aceste persoane sunt alese de domnul primar…, pentru ca la noi se practica… Oare câti batrani ai municipiului Mangalia habar nu au ca pot fi respectati si stimulati cu o diploma, cu o floare… Nu cred ca ar trebui depuse cereri, atata timp cat Serviciul de evidenta al populatiei este subordonat primariei… Asta ar trebui sa se stie la primarie: citi batrani sunt in municipiu, dar nu ii intereseaza… Praf in ochi la fraieri… Cine stie, este ok, cine nu… Oare unde sunt banii de care ar fi trebuit sa beneficieze si alti batrani care nu au fost si nu sunt informati de nimeni??


– Decongestionarea traficului care vine de la santier se poate face si asfaltand strada de la capela militara, astfel toti cei care merg pe ruta Negru Voda o pot lua pe acolo si nu mai blocheaza orasul. (A.O.).


– Un sens giratoriu la Saturn!


– Asfaltarea strazilor din Mangalia.


– Ce facem? Orasul moare si santieristii au datorii la banci!


– Plata cu ora acordata personalului didactic necalificat, in timp ce personalul calificat i se spune ca n-ai predat de mult timp!


– Cainii vagabonzi.


– Hotelurile lasate in paragina in statiuni.


– Subiectul legat de starea jalnica in care se gaseste stadionul municipal Mangalia trebuie abordat foarte serios si supus dezbaterii publice fiindca se pare ca intentionat se lasa in paragina. Zvonul cu desfiintarea nu pare a fi doar zvon. (M.I.).


Pentru mai multe informatii despre problemele ridicate de cetatenii muncipiului Mangalia, click pe titlul rubricii OPINII CIVICE.


Mangalia News, Joi, 13 octombrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply