Accident GRAV între Costineşti şi 23 august. 1 MORT ŞI DOI RĂNIŢI GRAV, intervine elicopterul SMURD

0
980

accident-grav-costinesti-23-august

UPDATE: Potrivit medicilor SAJ Constanţa, o femeie conştientă se află în şoc hipovolemic, traumatism cranian şi de bazin. De asemenea, un bărbat se află între viaţă şi moarte, fiind în stop cardio-respirator. Echipajul elicopterului SMURD îl resuscitează şi luptă pentru a-i salva viaţa. Cea de-a treia victimă, un bărbat, a fost declarată decedată. Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.
Accidentul s-ar fi produs după ce o maşină a întors pe linia dublă continua şi a lovit un alt autoturism. Una dintre maşini a ricoşat într-un copac. A fost nevoie de intervenţia autospecialei pentru Descarcerare pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate. La faţa locului se află descarcerarea de la Detaşamentul de Pompieri Palas, un echipaj de descarcerare de la Tuzla, o ambulanţă şi un elicopter SMURD, dar şi un echipaj al SAJ Constanţa.
UPDATE: În urma accidentului rutier de pe DN 39, o persoană a decedat şi încă două sunt grav rănite.
Accident rutier grav, între două autoturisme pe DN 39, între localităţile Costineşti şi 23 August. 3 victime au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au rămas blocate între fiarele contorsionate. La faţa locului se deplasează şi elicopterul SMURD. Potrivit primelor informaţii, victimele ar fi inconştiente.

sursa: cugetliber.ro, 12.10.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply