România a fost salvată, slavă Domnului!

0
656
psd-romania
În sfârșit, țara mea, jefuită, batjocorită, adusă în sapă de lemn timp de 26 de ani și mai bine, va fi salvată. Ce vorbesc, cu acest viitor aiurea! A fost deja salvată aseară de domnul Dragnea. Muribunda mea intenție de a merge la vot, neștiind pe cine să pun ștampila, a fost resuscitată de smurdul politic al unui minunat lider de partid care s-a exprimat clar, fără echivoc: mărim tot și micșorăm tot. Mărim pensii, mărim salarii, dublăm alocații, anulăm impozitul pe case, pe visele neghioabe, pe vespasiene, toate suite în zona insuportabilului de guvernele precedente, criminale și nepatriotice, pentru a nu mai vorbi de cei care au nenorocit țara de câteva luni, așa zișii tehnocrați.
România va prospera, românul o va ține tot într-un banchet, vom face spitale pe fiecare stradă și școli la domiciliu, doctorilor le triplăm leafa, asistentelor medicale le cumpărăm halate noi, iar în spitale vor fi puse alte cearșafuri, înlocuindu-le pe cele din vremea lui Ceaușescu, pline de microbi comuniști și de scarlatina regimurilor trecute. Sintetizez nedrept mult mai generoasa danie făcută de domnul Dragnea pe care îl voi vota cu amândouă mîinile, acoperind hârtia cu tot tușul din ștampilă. În sfârșit, România va prospera, în sfârșit un patriot lucid.
Un cârcotaș întreabă de unde va lua gologanii? Mizerii! Asta-i întrebare? Un politician nu se pierde în fleacuri și nu stă să răspundă tuturor proștilor care vorbesc pentru a se afla în treabă.
România, slavă Domnului, e salvată. Poporul suveran, deja, simțind gustul bunăstării s-a exprimat în toate sondajele că va vota partidul domnului Dragnea. Dacă, întreabă un alt cârcotaș, vine PNL-ul mâine și saltă potul la cote și mai greu de imaginat? N-au cum. Adică să tripleze pensiile, să …? Nu cred. Ar fi culmea nerușinării, iar eu nu pot suporta mai mult de un șoc pe campanie.
Aud că pe margine se agită un partid care-și zice conform presupusei intenții – Partidul Salvați România. Târziu băiețași! România a fost salvată. După 26 de ani în care țara a încăput pe mâna unor partide jefuitoare, nepatriotice, nepricepute să guverneze,vine în sfârșit, din pădurile virgine ale istoriei, haiducul Dragnea și ceata lui care deja s-au apucat să salveze țara de netrebnici. Gata! Până aici v-a fost, hapsânilor!
P. S.
Pot exista și mai înalte culmi ale nesimțirii în politică? Nu mă pot pronunța. Îl aștept pe imaculatul Băsescu, altul care n-a guvernat niciodată și se vrea prim ministru. O aștept, să iasă de la cursurile-slujbă, pe călugărița Udrea, alta care n-a fost niciodată la putere și care vrea să preia controlul SRI-ului. Și securiștii ăștia noi trebuiau puși la punct, iar o mână de femeie care să-i încalece se cuvenea. Ce mână, că nu încaleci cu mâna! Să se suie pe ei, fi-le-ar filajul de ocară că nu mai poate merge femeie la Paris pentru o poșetă că se țin ăștia scai.

Lucian Avramescu, ampress.ro, Luni, 10.10.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply