Vârstnicii Mangaliei, premiaţi de municipalitate

1
857

_DSC1732 DSC_3318 DSC_3320 

    Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a oferit, joi, 6 octombrie, diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar vârstnicilor din localitate. Ceremonia de premiere a avut loc, într-un cadru festiv, la Clubul Nautic Callatis. Cu acest prilej, edilul oraşului a felicitat seniorii Mangaliei şi le-a transmis acestora urări de sănătate şi tradiţionalul “La Mulţi Ani”!

varstniciimangaliei

 

Totodată, edilul a discutat cu sărbătoriţii despre proiectele în derulare şi intenţiile municipalităţii pentru perioada următoare. “Vă asigur că toate problemele dumneavoastră îmi sunt comunicate şi mă străduiesc să le rezolv în ordinea priorităţilor. Ştiu că pensiile sunt insuficiente, de aceea, lunar, am dorit să vă oferim pachete cu alimente, ca o bonificaţie pentru că aţi muncit în oraşul acesta o viaţă întreagă”, a menţionat primarul.

În această lună, s-au bucurat de recunoştinţa autorităţilor locale aproape 60 de persoane, care au ajuns la o vârstă respectabilă. Dintre acestea, 18 persoane au împlinit 70 de ani, 19 persoane au împlinit 75 de ani, alţi 11 vârstnici au împlinit 80 de ani, iar alte patru persoane felicitate au împlinit 80 de ani. Printre cei premiaţi s-au aflat şi doi nonagenari, dar şi două familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comunicat de presa al Primariei Mangalia, 6 oct.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. mama mea are 78 de ani si nu a primit niciodata NIMIC de la primarie …tind sa cred ca aceste persoane sunt alese de domnul primar ..pentru ca la noi se practica…oare citi batrani ai municipiului Mangalia habar nu au ca trebuiesc stimulati cu o diploma ,..o floare… nu cred ca ar trebui depuse cereri atata timp cit serviciul de evidenta al populatiei este subordonat de primarie ..asta ar trebui sa se stie la primarie citi barani sunt in municipiu …dar nu ii intereseaza ….praf in ochi la fraieri …cine stie este ok cine nu …. Oare unde sunt banii care ar fi trebuit sa beneficieze si alti batrani care nu sunt informati de nimeni ??????????????????

Leave a Reply