Mandat valabil un an. Cu pierderi de milioane, THR Marea Neagră şi-a numit un nou director general

0
1313

thr_narcisa_mosoiu

Georgiana Narcisa Moşoiu.

Georgiana Narcisa Moşoiu, de 44 de ani, este noul director general al companiei constănţene THR Marea Neagră. Moşoiu îl înlocuieşte astfel pe Virgil Stan şi are un mandat de pe o perioadă de un an. Anterior, a fost director general adjunct al societăţii controlate de SIF Transilvania, inclusiv în mandatul Linicăi Stan. Situaţia THR Marea Neagră nu este una fericită, în condiţile în care compania de turism a raportat pierderi semestriale de 8,4 milioane de lei.

Georgiana Narcisa Moşoiu a absolvit în 1995 Universitatea Ovidius, iar între 2006 şi 2008 a urmat şi cursurile de master la aceeaşi instituţie. Noul director general al companiei Turism Hoteluri Restaurante (THR) Marea Neagră SA va trebui să revigoreze activitatea celui mai mare operator de turism din Constanţa, cu 23 de hoteluri în staţiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus şi Saturn.

THR Marea Neagră a fost zdruncinată anul trecut de mai multe scandaluri, într-o perioadă în care a schimbat mai mulţi directori şi administratori.

Mai mult, în replicaonline.ro, Luni 3 oct.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply