Liceul Tehnologic Ion Bănescu din Mangalia, în doliu

1
1149

lumanari_biserica

Liceul Tehnologic Ion Bănescu este alături de familia îndoliată, în aceste momente de tristeţe şi adâncă suferinţă, prilejuite de trecerea în nefiinţă a colegei Nicoleta Serea.

„Fie ca Bunul Dumnezeu să o aibe în paza Sa, iar familiei îndurerate să-i dea putere pentru a trece peste această grea despărţire. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, au transmis colegii de la Liceul Tehnologic Ion Bănescu din Mangalia.

Sursa: ziuaconstanta.ro, 02.10.2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Oamenii buni sunt luați prea repede dintre noi, iar absența lor ne marchează și o simțim cu fiecare respirație a noastră. Nicoleta nu a fost doar o colegă, ci o prietenă pentru mulți dintre noi, un dascăl care și-a pus amprenta pe destinele multor elevi.
    Doamna Director Nicoleta Serea s-a zbătut în fiecare zi pentru ca Liceul Tehnologic să funcționeze la parametrii optimi, pentru ca elevii acestui liceu să primească educație profesională de cea mai bună calitate. Nimeni nu a știut mai bine ca ea să discute și să negocieze cu partenerii educaționali pentru o pregătire practică de calitate. Era conștientă că lumea nu are nevoie doar de oameni cu studii superioare, ci și de meseriași buni, iar pentru asta s-a luptat ca elevii liceului să facă practica în șantier, să doteze atelierele școlii cu aparatura necesară.
    Era un om deosebit, o prietenă. La ea mergeam să ne sfătuim, să ne plângem, să solicităm diverse lucruri. Cu ea râdeam și plângeam, ne bucuram pentru reușitele elevilor noștri și pentru cele ale copiilor personali. Ne cunoșteam ”de când e lumea” și credeam că lucrurile vor rămâne așa veșnic. Era un spirit viu, veselă, știind când și ce să spună. Își iubea copilul, familia, școala. Am împărțit atâtea….bune și rele, emoții și bucurii…. ne-am rugat pentru ea când a fost încercată….
    Dumnezeu să te odihnească în pace Nicoleta! Ne vei lipsi ca om, ca profesor, ca inginer, ca director, dar mai ales ca prietenă.

Leave a Reply