Se schimbă directorii unităţilor de învăţământ din Mangalia? Actualii manageri, obligaţi să participe la concurs!

0
665

isj_constanta_sediu_isj

Actualii directori şi directori adjuncţi ai instituţiilor de învăţământ preuniversitar din Mangalia sunt nevoiţi să participe la concurs, dacă mai doresc să îşi păstreze funcţiile de conducere.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Constanţa, inspector prof. Cristina Ivan a declarat pentru “Ediţia de Sud” că nu a mai fost organizat concurs din anul 2008! Aşa se face că multor directori le-au expirat contractele în 2012 sau chiar mai devreme. Din 2012, directorii au fost numiţi cu delegaţie, astfel că ISJ Constanţa a decis ca la data de 12 octombrie să fie organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor de director, director adjunct al şcolilor, liceelor, grădiniţelor şi creşelor din Mangalia, dar nu numai.

De menţionat este faptul că în situaţia în care actualii directori nu se vor prezenta la concurs nu vor mai putea rămâne în funcţie. Pe de altă parte, la cele două probe pot participa cadre didactice aflate în pragul pensionării, întrucât există posibilitatea prelungirii activităţii cu 3 ani peste vârsta standard.

Iată, detaliile privind acest concurs îndelung aşteptat de unele cadre didactice interesate să ajungă în fruntea instituţiilor de învăţământ:

Inspectoratul Școlar al Județului Constanța anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Concursul se organizează în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin OMENCȘ nr. 5080 / 31 august 2016.

La concursul pentru ocuparea funcției vacante de director sau de director adjunct din unitățile de învățământ de stat pot candida persoanele care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții:

(Continuarea, în editiadesud.ro, Vineri, 16.09.2016).

**********************************************************************

ORDIN pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar ordin-5080-mencs



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply