FOTO Deschiderea festivă a noului an de învățământ la Școala Gala Galaction

0
1021

deschidere-gala-galaction1

Eveniment plin de emoții din partea celor mici dar și din partea celor mari, luni a avut loc ceremonia festivă a deschiderii noului an de învățământ și la Școala “Gala Galaction” din Mangalia.
   Consiliul Local a fost reprezentat de consilierii municipali: Dumitru Filip (PNL), care a transmis un cuvânt de salut din partea primarului Mangaliei care, deși a fost invitat să participe la această festivitate, nu a ajuns, și Paul Foleanu, împreună cu Neculai Tanasă (PSD), care au rostit scurte alocuțiuni dedicate momentului festiv, asigurând părinții, cadrele didactice și elevii școlii de tot sprijinul dumnealor.
   A fost prezent și prof. Sorin Mihai, consilier local PMP, care este cadru didactic la această școală-fanion a Mangaliei.
   Directorul instituției, prof. Adriana Popescu a rostit un discurs de bun venit pentru bobocii din clasele pregătitoare și cei din clasa I, precum și pentru noile cadre didactice care completează garnitura de aur a școlii, făcând totodată prezentarea tuturor cadrelor didactice pe catedre și a corpului auxiliar.
Ca o replică la cele afirmate recent de primarul Mangaliei, Radu Cristian, în finalul cuvântului său, doamna prof. Adriana Popescu a subliniat faptul că în Școala “Gala Galaction” nu se face politică de partid.
   “Singura politică ce se face în școala noastră este politica serioasă a educației de calitate, dovadă fiind rezultatele remarcabile pe care elevii școlii noastre le-au obținut an de an la olimpiadele școlare și accederea absolvenților noștri la cele mai bune licee din Mangalia și din Constanța, chiar dacă desfășurăm procesul de învățământ în condiții precare, atât la sens, cât și în localul de lângă geamie…”.

deschidere-gala-galaction3 deschidere-gala-galaction4 deschidere-gala-galaction5 deschidere-gala-galaction6 deschidere-gala-galaction7 deschidere-gala-galaction8 deschidere-gala-galaction9 deschidere-gala-galaction10 deschidere-gala-galaction12 deschidere-gala-galaction13 deschidere-gala-galaction14

   Urăm și noi, redacția jurnalului online MangaliaNews.ro, un an școlar plin de realizări frumoase, multă sănătate și nenumărate bucurii tuturor cadrelor didactice, elevilor școlii și părinților acestora! 
   Aceeași urare o transmitem și către celelalte instituții de învățământ din municipiul Mangalia! 

Mangalia News, 13 septembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply