O nouă SCRISOARE DESCHISĂ a consilierilor PMP Mangalia adresată primarului Radu Cristian

1
755

consilierii-pmp-mangalia-montaj

     “Stimate domnule primar Radu Cristian,

     Noi, consilierii Partidului Miscarea Populară, membrii ai Consiliului Local Mangalia, Mihai Sorin, Silistra Elena-Alexandra si Dop Oprea, vă reamintim faptul că, potrivit art. 66, alin. 1 din Legea 215/2001 republicata (Legea administratiei publice locale) raspundeti de buna functionare a administratiei publice locale si sunteti obligat, conform Legii 52/2003 sa sporiti gradul de transparență la nivelul intregii administratii publice.

     In acest sens, va precizam faptul ca asteptăm sa dati dovada de transparență in relatia cu cetatenii si sa puneti la dispozitia tuturor locuitorilor din municipiul Mangalia, urbe pe care o conduceti si față de care aveti unele indatoriri si obligatii, Strategia de Dezvoltare Locala.

     V-am solicitat in data de 29.08.2016, printr-o cerere scrisa, acelasi lucru, dar nu ati binevoit nici pana la aceasta data sa ne raspundeti.

     Mentionam faptul ca este important sa dispunem de acest SDL, in conditiile in care orice proiect care se va dezvolta pe raza municipiului Mangalia trebuie sa se incadreze in acest program de dezvoltare.

     Urmati exemplul altor municipii, precum Tulcea, care a organizat o intalnire publica cu autoritatile judetene si prezentati-ne Strategia de Dezvoltare Locala.

     Cei din conducerea municipiului Tulcea confirma ceea ce si dumneavoastra ar fi trebuit sa stiti: “Nu vor primi finantare proiectele care nu se vor regasi in Strategia de Dezvoltare Locala. Orice proiect trebuie sa se incadreze in acest document strategic care reprezentă un cumul de tendințe ale municipalitatii pe o perioada de timp”.

     Ceea ce pentru alte localitati este firesc, la noi ajunge, de cele mai multe ori, o lupta crancena de a intra in normalitate.

     Prin lipsa dumneavoastra de cooperare, ne puneti in imposibilitatea de a ne exercita obligatia de a veni in sprijinul cetateanului si de a initia proiecte. Blocati orice mijloc de a munci in slujba cetateanului.

     Domnule primar, oamenii v-au acordat un vot de incredere la alegerile locale.

     Demonstrati ca l-ati meritat!

     Demonstrati ca sunteti primarul tuturor si ca vreti binele acestui oras!”

Sursa: AICI.

Scrisoarea anterioară o puteți citi AICI.

Luni, 5 septembrie 2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply