Sanatoriul din Mangalia face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile!

0
1096

sanatoriul-balnear-mangalia

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții contractuale de execuție, vacante. Astfel, sunt disponibile trei posturi de băieș, două de îngrjitoare și trei de spălătoreasă.

Pentru a ocupa un post vacant, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții generale, printre care: să aibă cetățenia română și domiciliul stabil în țara noastră, să cunoască limba română, să aibă vârsta minimă reglementată de legislația muncii, capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare.

De asemenea, nu sunt validate dosarele celor care au fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Pentru că vorbim de opt posturi de personal pentru care nu se impun studii de specialitate, sunt suficiente cursurile unei școli gimnaziale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: pentru posturile de băieş, pe 9 septembrie 2016, ora 11:00, este programată proba scrisă, pe 14 septembrie 2016, ora 11:00, proba interviu. Pentru posturile de îngrijitoare, pe 9 septembrie 2016, ora 09:00, este proba scrisă, iar pe 14 septembrie 2016, ora 09:00, proba interviu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru posturile de spălătoreasă, tot pe 9 septembrie 2016, dar la ora 13:00, va fi proba scrisă, iar pe 14 septembrie 2016, ora 13:00, interviul.

Mai mult, in observator.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply