Discuții online între consilierii locali Ozzy Menabit si Sorin Mihai (2)

0
798
Ozghiun_Menabit_vs_Sorin_Mihai

Din discuții:

Menabit Ozzy:

Dle Mihai,
Acum chiar sunt convins că ați intrat in ceva care nu vă pricepeți. Este opinia mea sinceră și sunt dezamăgit că am ajuns la concluzia aceasta, deoarece aveam speranțe cu dvs.
Nu am să justific nimic. Nu sunt in postura care să justific. Altii sunt, cei care si-au trădat electoratul. Dar eu nu sunt printre ei.
V-ați pus singur intr-o situatie pe care nu am cum să nu o remarc, chiar dacă nu-mi mai pasă.
Păcat. Ați avut o șansă să mai dați putina încredere orașului. Acum este si mai dezamăgit, când vă lăsați terfelit de catre putere. Pentru ce?
A fost vreun punct din HCL-uri la care sa aveți vreo întrebare? Le-ați votat oricum. Nu inteleg de ce mai dădeați din cap cand noi puneam întrebările.
Nu vi s-a făcut rușine cand împreuna cu consilierii PNL scriati la buletinele de vot, cand noi ceilalți ne-am abținut. Aceea a fost o imagine din Ferma Animalelor. Fiecare punct, conștiincios cu propunerile PNL.
Ce vreți acum să mai arătați, că aveți independență in decizii? Păi s-a vazut. Dupa conștiinciozitatea cu care ați scris la toate buletinele de vot.
Nu aveți libertatea de a decide, nu aveți ce opinii să mai aveți pentru că sunt inutile, ele nu mai contează când trebuie să te supui. Ce credibilitate mai vreți să aveți când sunteți folosiți ca niște cârpe?
V-ați pus singuri in postura acesta: daca nu faceți ca Lipoveanu pana la fuziune, va da afara; daca sunteți cârpe, pierdeți credibilitatea si pierdeți iarăși. Ați ales.
Daca in urma cu 3 saptamâni va păstrați coloana vertebrală, erați salvat si atunci, si acum. De mine. Si nu e “fățărnicie”, cum zice cineva.
Cred mult intr-un principiu: “Fiecare pasăre pe limba ei piere.” Inclusiv eu. De aceea pricep înainte să vorbesc.

Sorin Mihai:

Domnule Menabit, înainte de ședință am fost în primărie câte două ore aproape în fiecare zi, să mă lămuresc ce votez. V-am invitat să mă însoțiți, dacă vă aduceți aminte. Vă spun sincer că sunt dezamăgit. Mă așteptam să aveți amendamente numeroase, să exprimați puncte de vedere obiective. Înainte de ședință dădeați impresia că le știți pe toate și am sperat că voi afla de la dumneavoastră dacă se pot aduce îmbunătățiri. Lipsa de interes afișată și falsele probleme puse în discuție m-au lămurit că nu am la ce să mă aștept.
Când vă schimbați opiniile și declarațiile mai des decât șosetele, să nu aveți pretenția să vă iau în serios. Voi încerca să fac ceva pentru Mangalia cât voi fi lăsat. De așa ceva nu are cum să îmi fie rușine. În rest, puteți să aberați despre trădarea electoratului, subordonarea față de te miri cine, pierderea credibilității. Sunt declarații care țin strict de un joc meschin, cu substrat pur politic.
Am sperat că în Consiliul Local se poate face echipă în beneficiul municipiului, dar este evident că nu sunteți dispus decât la cultivarea propriei imagini. Fie așa. Vedeți-vă de adepții dumneavoastră, de propriul ego. Valuri în chiuvetă poate face oricine. Eu nu am ce să îmi reproșez și, vă asigur, nu sunteți în măsură să îmi reproșați ceva. Dar este evident că nu putem avea discuții constructive. Numai bine vă urez!

Menabit Ozzy:

Dle Mihai,
La ce v-a folosit faptul ca ați fost in primarie? Să întrebați ce?
Documentația s-a dat pe e-mail. Nu am avut nevoie de altceva.
Mi-am exprimat punctul de vedere prin vot. Am pus si întrebări, la o întrebare simplă “Cat s-a încasat pana la 30 Iunie” ca sa se dea raspuns s-a facut un scandal de jumatate de oră.
Sa nu-mi spuneți că știati cat s-au încasat, ar fi o minciună prea evidentă.
Dar după tot show-ul de elev silitor, de 11 voturi pentru orice subiect, ce rost mai are scandalul dacă au fost atenționați că se încalcă legea și că vor răspunde?
Dar uitați un aspect. Era vorba despre dvs, nu despre mine. Eu imi fac treaba.
Si-au trădat 2 integritatea pentru interese? Nu-i bai. A fost o ședință. Mai urmează si altele. Eu voi folosi pârghiile necesare sa aduc lucrurile la o consecință.
Eu nu am votat favorabil decât cu regulamentul dupa ce l-am modificat eu (in sedinta de comisie mi-ați dat peste mână că sunteți președinte, cum ca il iau pe NU in brațe), am votat favorabil cu agenda de evenimente, am votat contractul cu darea in folosința a plajei publice cu amendamentele pe care le-am facut, am votat actul normativ pentru fondurile nerambursabile la sport.
La punctele principale: contul de execuție bugetară si rectificarea de buget am votat împotrivă. Nu a cerut nimeni o expunere de motive si nici nu au vrut sa asculte, cică pierdem timpul. Drept urmare, notificările mele au pornit deja catre prefectura.
Știți ca ați votat tăierea banilor pentru mansardarea Gala Galaction? Ori banii alocați pt after-school? Ori reparațiile la școala 2?
Dle profesor, ați remarcat că la grădinița 3 ați tăiat bugetul de materiale de curățenie la jumatate? Pe ce considerent?
Nu va este rușine?
Cred ca nu ați realizat că eu țin cu dvs când afirm că nu știți ce votați, ca nu pricepeți. Este singurul lucru care vă mai justifică pentru cum ați votat.

buget-scoli

Sursa: facebook.com/groups, 15.07.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply