SUPER SHOW pe Aeroportul Tuzla. AEROMANIA IMPLINESTE 10 ANI!

0
1536

ras-aeromania-aeroport-tuzla

Aeromania-2016 implineste 10 ani si pe 2 Iulie, va invita la un super show pe Aeroportul Tuzla.
Participa la concursul PRO FM si castiga unul dintre cele 5 super premii:
2 pachete cu zbor de agrement, invitatie VIP si insigna Aeromania by Micri Gold Bijuterii si 3 pachete invitatie VIP + insigna. See you there! Mai multe detalii AICI => http://tinyurl.com/z7z3uvo

Aeromania-2016 implineste 10 ani si pe 2 Iulie, va invita la un super show pe Ras Aeroport Tuzla Lrtz .
Lasa un comentariu cu numele unui artist care va urca pe scena Aeromania si castiga unul dintre cele 5 super premii:

2 pachete cu zbor de agremet, invitatie VIP si insigna Aeromania by Micri Gold Bijuterii si 3 pachete invitatie VIP + insigna. See you there! Mai multe detalii AICI =>http://tinyurl.com/z7z3uvo

Bilete VIP la Aeromania 2016!

Vreţi un plus de vizibilitate şi de confort, un anturaj select şi autografe de la piloţi şi cântăreţi? La Aeromania-2016 există bilete VIP ce pot fi achizitionate de pe site-ul www.vreaubilet.ro. Sunt disponibile în două variante: bilete VIP (75 lei), pentru accesul în zona special amenajată în prima linie a acrobaţiilor, artificiilor şi concertelor şi biletele ZBOR VIP (350 lei), ce includ o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.vreaubilet.ro/compo…/…/item/2060-aeromania-10-ani

Te intrebi cu cine sa lasi copilul ca sa vii la Aeromania pe 2 iulie?
Ia-l cu tine, avem concursuri de lansat avioane de hartie, de sarit in saci, de aruncat cu monezi in galetuse si concurs de inaltat zmeie. Pentru cei foarte mici avem tot avioane, dar de colorat. Si mai avem ceva: teatru de papusi cu Anonimo & friends.

Iar pentru pauzele de masa, ne-am pregatit cu mancare bio si raw vegan si cu sucuri naturale si limonadada. Copiii au si ei Aeromania lor!

Sursa: facebook.com/RegionalAirServices, 25.06.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply