EURO 2016: România are o singură variantă în fața Albaniei, victoria!

0
723

AGERPRES: Naționala de fotbal a României joacă duminică, pe Stade de Lyon, împotriva Albaniei (22,00, ora României), cu calificarea ”pe masă” în optimile de finală ale EURO 2016.

romania-albania

Imagini de la antrenamentul oficial al echipei naționale de fotbal a României, efectuat pe Stade de Gerland, pe AGERPRES FOTO

Tricolorii au un singur punct după partidele cu Franța (1-2) și Elveția (1-1) și doar o victorie în fața debutantei Albania (0-1 cu Elveția, 0-2 cu Franța) o poate duce în faza următoare, fie de pe locul al doilea, în cazul unui eșec al Elveției, fie de pe poziția a treia, dacă Elveția va scoate cel puțin un punct contra Franței.

Un succes la limită poate asigura echipei antrenate de Iordănescu prezența între cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea (din cele șase grupe) și calificarea în optimi.

Naționala României nu a mai pierdut din de 68 de ani, din 1948, în fața Albaniei, ultima sa adversară din Grupa A la EURO 2016, iar de atunci între cele două echipe s-au disputat 13 partide.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dintre cele 16 partide jucate între România și Albania, tricolorii au câștigat 11, au terminat trei la egalitate și au pierdut de două ori, având un golaveraj de 41-9.

Mai mult, pe AGERPRES.RO, 19.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply