Să înceapă distracţia! Week-end plin de evenimente pe litoral

0
696

sainceapadistractiapelitoral (Small)

Turiştii şi constănţenii au parte de un week-end plin de distracţie şi evenimente memorabile pe litoralul românesc. Petreceri, parade, concerte, raliuri, de toate vor fi sâmbătă şi duminică, în Mamaia şi Constanţa.

Distracţia se deschide cu cea de-a noua ediţie a Seawolves Bike Fest. Festivalul este cofinanţat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, din bugetul taxei de promovare aplicată agenţilor economici şi hotelierilor din staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă. Nu va lipsi nici anul acesta parada motocicliştilor, care vor pleca din Mamaia Nord şi vor veni până pe bulevardele Constanţei.

Scena festivalului va găzdui trupe rock noi, consacrate, seri de cover-uri şi rock autohton.

„Păstrăm linia evenimentului ca şi organizare. Festivalul se desfăşoară, ca în fiecare an, pe durata a două zile, cu trupe mici sau consacrate, invitaţi speciali şi fruntaşi fiind trupa Zdob şi Zdub, avem tradiţionala paradă în Mamaia şi Constanţa, concursuri interactive, unde bikerii participanţi vor fi premiaţi de către sponsorii festivalului. Ne aşteptăm la o participare record anul acesta. Ca şi noutate, avem anunţaţi motociclişti din Serbia, Republica Moldova şi Turcia”, a declarat Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al Sea-wolves MC România.

De asemenea, hotelierii şi agenţii economici s-au pregătit să întâmpine valul de turişti de week-end-ul acesta cu petreceri tematice la piscină sau pe plajă, invitaţi speciali internaţionali şi concerte ale artiştilor consacraţi de la noi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tot în week-end, la Blaxy Premium Resort & Hotel din staţiunea 23 August, vor concerta băieţii de la trupa Vunk, turiştii, dar şi constănţenii putându-se bucura de o minivacanţă pe malul mării.

„Urmează un week-end încărcat pentru litoralul românesc, avem petreceri şi concerte în cluburi, atât în nordul staţiunii, cât şi în sud şi în Satul de Vacanţă. Urmează să ne bucurăm, cu mic cu mare, de redeschiderea parcului acvatic Aqua Magic, care oferă accesul gratuit week-end-ul acesta, avem plimbări cu telegondola, pentru o privelişte impresionantă deasupra staţiunii Mamaia. Show-ul week-end-ului va fi, în schimb, sâmbătă, odată cu prada moto Seawolves, care va face, ca în fiecare an, turul staţiunii Mamaia şi Constanţa, reuşind să atragă turişti şi iubitori de senzaţii tari şi muzică de calitate”, declară Oana Vorniciuc, purtător de cuvând al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Mai mult, în cugetliber.ro, 11.06.2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply