ALDE Mangalia condamnă actele de vandalism săvârșite asupra domeniului public

0
756
mangalia-acte-de-vandalism9 (Small)
     ALDE Mangalia condamnă hotărât actele de vandalism săvârșite asupra domeniului public. Îi solicităm domnului Primar Radu Cristian, precum și șefului Poliției Locale să pună de urgență la dispoziția opiniei publice înregistrările celor 400 de camere ale sistemului de supraveghere video, plătit din banii cetățenilor Mangaliei. Este momentul ca acest proiect atât de lăudat de actuala administrație locală și pentru care s-au cheltuit sume importante, să-și arate utilitatea.
     Îi solicităm de asemenea domnului primar Radu Cristian să prezinte public responsabilii cu paza șantierului Aleea Teilor, pe care se află materiale scumpe, plătite din banii locuitorilor Mangaliei, scule si utilaje, precum și măsurile întreprinse împotriva acestora. Este greu de crezut că un asemenea act de vandalism a putut avea loc fără implicarea celor care ar trebui să fie responsabili cu paza acelei zone.
     Totodată îi cerem Primarului Municipiului Mangalia, să-și ceară public scuze, în nume personal precum și în numele echipei domniei sale pentru acuzele pe care le-au adus membrilor ALDE în spațiul virtual referitor la acest incident.
     Țin pe această cale să-i amintesc domnului Primar că în 2012 făceam parte din aceiași echipă și nu am uitat cum își tăia singur bannerele pentru a se victimza. Îi solicitam să înceteze cu aceste tehnici de victimizare, dezinformare și manipulare și să avem o campanie constructivă, bazată pe respect, proiecte și soluții pentru orașul Mangalia.

Luni, 23 mai 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply