ALDE își prezintă candidații și o parte din proiectele pentru Mangalia

0
761
     ALDE-Mangalia
     Pentru că astăzi începe campania electorală, venim în întâmpinarea dorinței cetățenilor Mangaliei și prezentăm câteva dintre proiectele ALDE pentru viitorul orașului nostru, precum și lista consilierilor propuși spre a transforma aceste proiecte în realitate.
     Cel mai important dintre aceste proiecte, proiect asumat și de candidatul independent Zanfir Iorguș, pe care îl susținem, este trecerea rețelei de distribuție și canalizare a apei din Mangalia din administrarea RAJA în administrarea Primăriei prin referendum. Rețeaua de distribuție a apei și canalizarea din Mangalia sunt proprietatea Mangaliei. În 1995 ele au fost cedate către RAJA, iar rezultatul îl vedem cu toții: avem cea mai scumpă apă din țară!
     În Comuna Peștera prețul apei este de 1 Leu/m.c. Primarul Valentin Vrabie a arătat că se poate, iar astăzi, Mangalia se alătură unei liste de 10 localităţi din Județul Constanța unde candidații de primar independenți doresc ieșirea de sub monopolul RAJA și aducerea prețului apei la nivelul celui din Comuna Peștera. Această mișcare este inițiată și susținută de domnul Valentin Vrabie care reprezintă un model de administrator public pentru noi și al cărui sprijin în acest demers suntem onorați să îl avem.
     Știm cu toții care este valoarea facturii la apă. Înmulțiți această valoare cu circa 15.000 de locuințe din Mangalia și veți afla o mică parte din valoarea intereselor celor din Constanța. Gândiți-vă cât pierd grupurile de interese din Constanța dacă factura la apă va scădea de 4-5 ori și vă veți da seama de ce jocurile politice făcute la Constanța încearcă să stabilească primarul la Mangalia și care este miza acestor vânzări murdare.
     Celelalte proiecte reprezintă necesități ale Mangaliei și le vom expune pe larg în zilele următoare. Dintre acestea amintim: asfaltarea totală a orașului, Palatul copiilor, Oficiul local de turism, susținerea sportului și a culturii, protecția socială, promovarea agenților economici locali, atragerea de investitori și de fonduri europene etc.
     Prezentăm, în continuare, locuitorilor Mangaliei, propunerile ALDE pentru Consiliul Local. Sunt oameni integri, apreciați în societate, buni profesioniști în domeniile lor de activitate și care vor acționa în interesul cetăţeanului și pentru dezvoltarea temeinică a orașului în care locuim:
  1. Leonard Tănase – inginer

    1. Nicolae Moroianu – economist
    2. Dragoș Bociog – economist
    3. Laura Cîrlan – medic
    4. Constantin Podgoreanu – medic
    5. Magdalena Dumitrescu – medic
    6. Buzea Ramona Doina – profesor
    7. Carmen Ghioca – inginer
    8. Petru Bodoga – inginer
    9. Valentin Apostol – economist
    10. Elena Viereanu – jurist
    11. Gabriel Savin Ciupercă – maistru
    12. Marin Geileanu – sudor
    13. Petru Strugariu – biolog
    14. Monica Belu – profesor
    15. Gheorghe Dobre – tehnician
    16. Rareș Savischi – economist
    17. Sorin Halibei – economist
    18. Tanțica Gavrilă – economist
    19. Ilmi Suliman – lăcătuş mecanic
    20. Ciprian Andronic – frigotehnist
    21. Stan Tîrcomnicu – lucrător comercial
    22. Raluca Rorman – Inginer
    23. Dumitru Grigoruță – subofițer (r).

MangaliaNews.ro, Vineri, 6 mai 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply