Dănuț Moldovan, consilier local: Voi vota cu prioritate ASFALTAREA și locuințele ANL!

0
811
Dănuț Moldovan

danut_moldovan_pru_mangalia (Small)

Stimați concetățeni,
Ați transformat o nevoie elementară într-una stringentă, ați demonstrat solidaritate într-o problemă de utilitate publică și vă mulțumesc pentru implicare! Mă refer la ASFALTARE și vă asigur că, în prima ședință de Consiliu Local Municipal, voi vota cu prioritate acest proiect de maximă importanță pentru un oraș civilizat, o localitate turistică așa cum este Mangalia.

cordon-saturn-venus-inainte (Medium)

cordon-saturn-venus-dupa-reabilitare (Medium)


Stimați concetățeni,
Necesitatea sprijinirii tinerilor în achiziționarea unei locuințe a devenit stringentă! Vrem să oferim condiții copiilor noștri ca să revină acasă, la Mangalia. De aceea, o altă prioritate va fi adoptarea hotărârii privind vânzarea locuințelor tip A.N.L.

locuinte_anl_mangalia


Și readuc în atenția dumneavoastră problema tinerilor pe care doresc să îi readuc la Mangalia, ca specialiști (profesori, medici, ingineri, literați, artiști etc.). Ei reprezintă viitorul acestui oraș și speranța noastră că îi vom avea alături, ca să ne creștem nepoții.
De aceea voi vota pentru inițierea Planului Urbanistic Zonal ”Lotizare pentru atribuirea în folosință a unor loturi de teren amplasate între castelul de apă și baza militară (cartier Dobrogea I) în vederea construirii de locuințe pentru tineri în baza Legii 15/2003”.

case-pt-tineri-dan-moldovan

Voi depune tot efortul pentru ca lotizarea și apoi repartizarea acestor loturi să fie repartizate cât mai curând tinerilor care îndeplinesc criteriile legale.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Stimați concetățeni,
Doresc să dezvoltăm un dialog onest, civilizat pentru identificarea direcțiilor prioritare de dezvoltare a Mangaliei. Împreună vom face acest oraș să prospere! Din dezbaterea de idei se nasc proiectele cele mai frumoase, mai utile și mai bune!

moldovan-danut-pru2

https://www.facebook.com/danut.moldovan.16


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply