Probleme în turismul din sudul litoralului

0
736
turism-mangalia-2-
In cadrul unei întâlniri premergătoare deschiderii sezonului estival, dintre reprezentanţii administraţiei publice locale şi operatorii din turism din sudul litoralului, cele două părţi nu au reuşit să se pună de acord decât cu mari eforturi şi după discuţii aprige. Din păcate, concluzia rămâne una singură: problemele turismului din sudul litoralului continuă să fie, an de an, aceleaşi, fără ca situaţia să se schimbe în mai bine.

LITORAL TV: Primarul Cristian Radu a făcut, la începutul întâlnirii ce a avut loc la Club Nautic din Portul Turistic, un scurt rezumat al situaţiei turismului din zonă, văzut prin prisma adminsitraţiei publice locale.
Spiritele s-au încins în cadrul întâlnirii în momentul în care primarul a acuzat reprezentanţii din turism că au dorit retragerea taxei de turism, la care s-a renunțat, definitiv, la începutul acestui an.
Reprezentantul operatorilor din turism s-a arătat, însă, indignat de aceste afirmaţii, afirmând că nu au solicitat, niciodată, retragerea acestei taxe, ci numai cheltuirea ei în mod mult mai transparent.
O altă nemulțumire a agenților economici din turism vine din faptul că, la întocmirea bugetului primăriei pe acest an, nu au fost solicitaţi să îşi spună punctul de vedere.
La final, s-a ajuns la concluzia că trebuie identificate, din ambele părți, soluții urgente în privința promovării stațiunilor, modalitatea de finanțare a acesteia, dar și noi măsuri de îmbunătățire a serviciilor oferite turiștilor.

Redactor: Mihaela Marin, tvlitoral.ro, 15.04.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply